Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AHH HİÇ SORMAYIN YA PAZAR GÜNÜ TAŞINDIM DA TABİ BEN MOTORLA TERLİ TERLİ GİTTİM GELDİM SÜREKLİ ŞİMDİDE HASTA OLDUM YA
ee motorla gidersin byle çarpılırsın umarım ders olmuştur bu sana tekrar geçmiş olsun
Her telden ordan burdan
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AHH HİÇ SORMAYIN YA PAZAR GÜNÜ TAŞINDIM DA TABİ BEN MOTORLA TERLİ TERLİ GİTTİM GELDİM SÜREKLİ ŞİMDİDE HASTA OLDUM YA ee motorla gidersin byle çarpılırsın umarım ders olmuştur bu sana tekrar geçmiş olsun
10-10-2007, Saat: 04:05 PM <
gusselim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nese ben sizleri sohbetinisle basbasa bırakim anladıım kadarı ile aranısa girmemem gerekio byeee..aa olurmu hiç canım ya gitme bi yere hep beraber konuşuyoruz burada
10-10-2007, Saat: 04:07 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee motorla gidersin byle çarpılırsın umarım ders olmuştur bu sana tekrar geçmiş olsunevet ya bidaha motor mu terliyken kesinlikle dersimi aldım saol tşk ederim murat tekrar
yani ayrı gayrı yok her gelen sohbete katılabilir arada göremiyor olabiliriz kusura bakmayın bunun için
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ya bidaha motor mu terliyken kesinlikle dersimi aldım saol tşk ederim murat tekrar nemli bu ür olaylar ders alıp tekrar yapmamak ben bu ışığı senden gördüm
10-10-2007, Saat: 04:10 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla gusselim gitti galiba gelsene be ayıp oluyo ama heaercan sanırım benim yüzümden gitti güsselim ya
evet açık havada bile olsa motor kullanırken sıkı giyinmek lazım ya hiçmi
akıllı ahmet filmlerini izlemediniz siz nasıl trt çocuğusunuz Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan sanırım benim yüzümden gitti güsselim ya yok canım ne alakası var gelir simdi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|