canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet açık havada bile olsa motor kullanırken sıkı giyinmek lazım ya hiçmiakıllı ahmet mi ? kimdir ki bu tanımam ben onu ya bodrum çok sıcak ercan ya askılı bluzlar felan hala giyiniyor bende tabi ee tabi ben terliyken binince motora ilk defa yani bişi olmaz sanmıştım ama yanılmışım tabi işte neyse yarına bişeyim kalmaz herhalde
akıllı ahmet filmlerini izlemediniz siz nasıl trt çocuğusunuz
Her telden ordan burdan
|
10-10-2007, Saat: 04:15 PM <
iyi ya dikkat et buda sana ders olsun ama bir daha yapmazsın
Yani Bencede Ders Alinmali Yaşanilanlardan Sadece Bunun Için Deil Herşey Için
10-10-2007, Saat: 04:34 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yani Bencede Ders Alinmali Yaşanilanlardan Sadece Bunun Için Deil Herşey IçinEVET ÇOK HAKLISINIZ ZATEN BUGÜNLERDE SÜREKLİ DERS ALIYOM YA BAKALIM ALLAH SONUMU HAYIR ETSİN
aynen öyle ben dikkat ederim mesela öle şeylere ama bende herşeyden nem kapıyorum çok
hassas bi bünye var bende sanırım hava değişiklikleri hemen etkiliyo beni
10-10-2007, Saat: 04:38 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen öyle ben dikkat ederim mesela öle şeylere ama bende herşeyden nem kapıyorum çokaman abicim dikkat et valla kimse hasta olmasın ya çok kötü allah korusun
öle ya ben dikkat ediyorum zaten bu havada gerçi buralar biraz serim hırka felan almadan çıkmıyorum
ama burnumunda maşallahı var karakaya barajı gibi hiç durmuyor
10-10-2007, Saat: 04:53 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öle ya ben dikkat ediyorum zaten bu havada gerçi buralar biraz serim hırka felan almadan çıkmıyorumaman sen yinede dikkat et
10-10-2007, Saat: 05:02 PM <
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm nasılsınız???hoşgeldin sibel tşk sen nasılsın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi