EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah sahibine bag??layacak biri werse ke?kemOlur zamanla ablas? s?kma can?n? sen
Burda Nasilim Doğru Söleyi Emme
|
09-21-2006, Saat: 10:50 PM <
SizofreN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sen burada bunlar? yazarken ben orada "kendimce bi?iler yapt?m isyanbitmezim ayk?r?_boy um umar?m bi i?e yarar??MD? G?D?YORUM ORAYA. YEN? LAKAPLARA ?HT?YA? YOK ?SYANB?TMEZ YETERD?. NEYSE SEN DE ?YLE UYGUN G?RD?N DEMEK...........
bence çok haklısın isyanbitmez ben hiçbir zaman anormal üniw düşkünü olmadım hatta istemeyerek geldim ama artı yanlarıda war hayaatta tek başıma mücadele ediom.........
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya nas?l ??kmam g?ren ka??oBiz ka?mad?k daha ablas? o kadar k?t? de?il ya! Bu ?ekilde d???nmemelisin hayat g?sel
09-21-2006, Saat: 11:00 PM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence ?ok hakl?s?n isyanbitmez ben hi?bir zaman anormal ?niw d??k?n? olmad?m hatta istemeyerek geldim ama art? yanlar?da war hayaatta tek ba??ma m?cadele ediom......... hayatta yanl?z de?ilsin. ben de seninleyim desem bilmem ki bu yanl?zl???n? ?o?alt?r m? azalt?r m?? sen m?cadeleden vazge?me hayat sana fazla dayanamaz. indirir kalkanlar?n? , d???r?r silahlar?n?.
saka tabiki de gören kaçmıo da sadece ben gerçek sewgi istiyorum oda zor ondan yalnız kalmayı tercih ediyom
Ya ablas? sen bu y?sden yaln?zl??? se?mi?sin ne g?sel i?te.Daha ne istiyosun.Yaln?zl?k g?sel bi?i asl?nda bak bana.. Her?ey yerli yerinde bir s?r? arkada??m var ama yaln?zl??? da elden b?rakm?yorum.Biliyorum ??nk? bulam?cam kafama g?re birini.En iyisi yaln?zl?k ablas? bu yolda kesinlikle destek?inim
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
nasılım-2 | in love | 9 | 936 |
04-05-2022, Saat: 04:46 PM Son Yorum: wildfang |
|
Karizmam? dediniz dogru yerdesiniz | riukeen | 14 | 1,460 |
04-05-2022, Saat: 04:37 AM Son Yorum: wildfang |
|
i$te qöKhaN BurDa :D | aSiK_CoCuq | 5 | 811 |
04-02-2022, Saat: 05:18 PM Son Yorum: wildfang |
|
beyler ben nasılım? yoksa beni beyenmüyormüsünüz? :D:D:D:D:D:D:DD:D: | djkarakin17 | 3 | 756 |
06-08-2007, Saat: 01:05 PM Son Yorum: djkarakin17 |
|
Bu da Ben.. Nasılım ama.. :):):) | €BeRimSin | 9 | 1,084 |
04-16-2007, Saat: 08:41 PM Son Yorum: MorciveT |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi