:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her telden ordan burdan
CaNaT
herkese günaydın bende geldim Smile ve hoşbuldum sizleride Allah hoş etsin heğinizi Smile
Ara
CReATuRE
hoşgeldin canatım....SmileSmileSmileSmile
Yorgun Yürek
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uykusuz ve yorgun SmileSmileSmile kimseelr yoktu forumda yavaş yavaş gelmeye başladılar SmileSmileSmile şimdi biraz daha iyi oldum WinkWink

sen nasılsın...
Nöbettemiydin ki uykusuz ve yorgunsun ? ben biraz rahatsızım
Ara
Yorgun Yürek
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkese günaydın bende geldim Smile ve hoşbuldum sizleride Allah hoş etsin heğinizi Smile
hoşgeldin günaydın Smile
Ara
CaNaT
ya esra düzelmedin mi daha sen tamda bayram öncesi
çalışıyormusun bugünde
Ara
CReATuRE
nöbette falan değilde hiç uymadım desem SmileSmileSmile ama şimdi ben kaçıyorum izninizle uyumaya gidiyorum göz kapaklarıma daha fazla söz geçiremiyorum Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin kürdanla tutturmaya çalıştım o bile kafi gelmiyor SmileSmileSmile ben kaçtım size iyi eğlenceler WinkWinkWinkWinkWink
Yorgun Yürek
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya esra düzelmedin mi daha sen tamda bayram öncesi
çalışıyormusun bugünde
sorma hiç ercan ya boğazlarım fena şişti bu sefer bugün de çalışıyoz bayramda da galiba çalışacaz Sad
Ara
Yorgun Yürek
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nöbette falan değilde hiç uymadım desem SmileSmileSmile ama şimdi ben kaçıyorum izninizle uyumaya gidiyorum göz kapaklarıma daha fazla söz geçiremiyorum Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin kürdanla tutturmaya çalıştım o bile kafi gelmiyor SmileSmileSmile ben kaçtım size iyi eğlenceler WinkWinkWinkWinkWink
Big GrinBig Grin iyi uykular sana bu arada iyi bayramlar
Ara
CaNaT
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sorma hiç ercan ya boğazlarım fena şişti bu sefer bugün de çalışıyoz bayramda da galiba çalışacaz Sad

hadi ya bayramdada mı hiç izin yapamıyacakmısın yani bu kötü olmuş ya Sad
neyse üzülme bende buralarda olmaya çalışırım yalnızlık çekmezsin SmileSmile
Ara
CaNaT
sohbete arkadaş aranıyor .........
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 08:49 PM