herkese günaydın bende geldim ve hoşbuldum sizleride Allah hoş etsin heğinizi
Her telden ordan burdan
|
10-11-2007, Saat: 09:46 AM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uykusuz ve yorgun kimseelr yoktu forumda yavaş yavaş gelmeye başladılar şimdi biraz daha iyi oldumNöbettemiydin ki uykusuz ve yorgunsun ? ben biraz rahatsızım
10-11-2007, Saat: 09:47 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkese günaydın bende geldim ve hoşbuldum sizleride Allah hoş etsin heğinizihoşgeldin günaydın
ya esra düzelmedin mi daha sen tamda bayram öncesi
çalışıyormusun bugünde
nöbette falan değilde hiç uymadım desem ama şimdi ben kaçıyorum izninizle uyumaya gidiyorum göz kapaklarıma daha fazla söz geçiremiyorum kürdanla tutturmaya çalıştım o bile kafi gelmiyor ben kaçtım size iyi eğlenceler
10-11-2007, Saat: 09:53 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya esra düzelmedin mi daha sen tamda bayram öncesisorma hiç ercan ya boğazlarım fena şişti bu sefer bugün de çalışıyoz bayramda da galiba çalışacaz
10-11-2007, Saat: 10:01 AM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nöbette falan değilde hiç uymadım desem ama şimdi ben kaçıyorum izninizle uyumaya gidiyorum göz kapaklarıma daha fazla söz geçiremiyorum kürdanla tutturmaya çalıştım o bile kafi gelmiyor ben kaçtım size iyi eğlenceleriyi uykular sana bu arada iyi bayramlar Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sorma hiç ercan ya boğazlarım fena şişti bu sefer bugün de çalışıyoz bayramda da galiba çalışacaz hadi ya bayramdada mı hiç izin yapamıyacakmısın yani bu kötü olmuş ya neyse üzülme bende buralarda olmaya çalışırım yalnızlık çekmezsin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi