Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaa ne demek şimdik bu ercan ya seni sevmesek gelirmiyiz ya dimi sibel
hea tabe tabe bak duygulandırdınız beni ağlıyımmı miley13:miley13:
Her telden ordan burdan
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaa ne demek şimdik bu ercan ya seni sevmesek gelirmiyiz ya dimi sibel hea tabe tabe bak duygulandırdınız beni ağlıyımmı miley13:miley13:
10-11-2007, Saat: 02:45 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hea tabe tabe bak duygulandırdınız beni ağlıyımmı miley13:miley13:hayır ağlama hem sen ne demiştin duygusuzda hep mutlu olalım diye dimi ağlamak nerden çıktı ?? Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla murat bugün boğazlarım çok kötü ilaç aldım sabah geçecek diye bekliyom bakalım geçmese hastaneye gitcem ya (gitmemekle ısrar ediyomda ) bence gitmekte ısrar etmelisin tabi bu benim şahsi görüşürüm
10-11-2007, Saat: 02:47 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence gitmekte ısrar etmelisin tabi bu benim şahsi görüşürümmurat gidersem eğer iğne yapcek doktor ya ben de sevmiyom iğneyi yaaa
10-11-2007, Saat: 02:48 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok be ağlarmıyımtamam o zmn Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:murat gidersem eğer iğne yapcek doktor ya ben de sevmiyom iğneyi yaaa hayda şuna sevmiyorum değilde korkuyorum desene hem korkulacak bişey yokki sanki sinek ısrığı gibi bişey yani
hakkaten sevmiyorum diyor
o duygunun adı korkudur muratın da dediği gibi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|