şekersin canım
2 türlü Milagros :-))
|
monita Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kumral ya da sarisin ANKETLER 2. Sarışın yada kumral olmayan biri olamaz mı ? CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ANKETLER en son ihtimal olarak olur sen bu anket sorularini nerden uyduruyorsun canimcim monita Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en son ihtimal olarak olur sen bu anket sorularini nerden uyduruyorsun canimcim ben kendim uyduruyorum öğrenmem gereken şeyler bunlar ANKETLER 3.Karşındaki insana hoşlandığını nasıl belli edersin ? miley17:miley17:miley17:miley17:miley17: yeter diyosan bu kadar soru rahatsız oluyosan sölemen yeter li canım CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben kendim uyduruyorum öğrenmem gereken şeyler bunlar yok merak etdim sadece, soruna gelince de duruma bagli bi sey valla Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sevdiklerine bağışlasın güzel kızsın Sagol, amin cumlemizi. : monita Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok merak etdim sadece, soruna gelince de duruma bagli bi sey valla ANKETLER 4.Peki karşındaki kişinin sana nasıl yaklaşmasını istersin ? seni kırmadan kaybetmeden |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Made In Milagros :-) | monita | 11 | 1,252 |
10-14-2007, Saat: 10:13 PM Son Yorum: CReATuRE |
|
Bu da kutsal formayla Milagros | monita | 37 | 2,171 |
10-14-2007, Saat: 10:02 PM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi