:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Duyqusuz'da bir balo olsa:D
Selin :)
Nurjncim Merak Etme Sen Biz Birlikte Giderizzz:d Illa Erkek-kiz Olmasimi Gerekio :d Biz Kiz Kiza Eğleniriz:d
Ara
ηαzâ„“ı@_ßєßєq
kız kısa gezelim diosun heheBig GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hana kısmetim açıldı senlede geliom yaa başka başka vrmı?? süperde dans ederim sesimde güseldir şarkıda sölerim bende marifet çookk Smile)):kucak::kucak:

tamam o zaman senle gidiyoruz başkasını çağırmana gerek yok artık Big Grin
Ara
Yenemuko
ufaklıklar sizide götürebilirim balo'ya Big Grin
Ara
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ufaklıklar sizide götürebilirim balo'ya Big Grin
HIIIIIIIII KOMİK ŞEY... SENLE GELEN KİM Kİ BE Big Grin BİZİM DAMLARIMIZ HAZIR Tongue
Ara
Yenemuko
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIIIIIIIII KOMİK ŞEY... SENLE GELEN KİM Kİ BE Big Grin BİZİM DAMLARIMIZ HAZIR Tongue

ısrar var teklif yok siz bilirsiniz gençler Big Grin
Ara
The jøkéЯ™
Nurcan seni ben qötürürüm Big GrinBig Grin
Ara
ηαzâ„“ı@_ßєßєq
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIIIIIIIII KOMİK ŞEY... SENLE GELEN KİM Kİ BE Big Grin BİZİM DAMLARIMIZ HAZIR Tongue
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grindamlarımızda hazırmış heheBig Grin
Ara
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nurcan seni ben qötürürüm Big GrinBig Grin
YANİ SEN VE NURCANI YANYANA DÜŞÜNEMIORUM HAHAY Big Grin
Ara
Yenemuko
gençler siz bu çoşkuna takılmak gibi hata yapmayın sakın Big Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  üstteki üye tatlı olsa ne tatlısı olurdu ???? sıla 285 9,467 11-18-2015, Saat: 03:52 AM
Son Yorum: Jelly_Belly
  SihirLi değneğin oLsa üsttekini neye çevirirsin ? Ñ•qρα кJмя 1,437 27,362 01-17-2011, Saat: 10:19 AM
Son Yorum: Qetesh
  Kilitli Bir Kutunuz Olsa Icine Ne Saklardiniz???? YaSaK_AsK 77 3,186 11-24-2009, Saat: 02:18 AM
Son Yorum: SUSKUN
  çocuğunuz olsa adını ne koyardınız ? ¤ ćaяaмєLL ¤ 102 4,918 09-13-2009, Saat: 02:23 PM
Son Yorum: MaNeSiA
  Hayatta Herkezin Bir Sloganı Olsa Sizinki Ne Olurdu. deli yürek 8 791 08-24-2009, Saat: 06:23 PM
Son Yorum: deli yürek

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 05:43 PM