Eyvallah karde?im...
Benimde ho?uma giden (+) f?kralardan bir tanesi...
çocuğumuzun Adı Ne Olsun??
|
Eyvallah karde?im...
hehe kardeşim bende dayanamadım seni örnek alıp birkaç (+) fıkra koydum birkaçını daha koyacağım.....
09-22-2006, Saat: 02:04 PM <
El?ne Sa?lik Arkada?im..
Bu Fikra,erkeklerden Ka?mak Gerekt???n? B?r Kez Daha G?ster?or Erkeklere G?ven Olmaz Ayrica O Kizda Pek Salakmi? Yauw..?ocugumuzun Adi D?ye Sayiklior Olan Oluor Haber? Yok..butun Kizlar Onun Kadra Salak De?l Ama..
09-22-2006, Saat: 02:14 PM <
çok güzeldi.. yaşımı geçiyor ama nabim (+) olunca daha komik oluyor..
g?zel f?kra ama k?zda biraz o yolun yolcusuymu? gibi geldi bana hay?r demiyo nedense
Eyvallah arkadaşlar...
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe kardeşim bende dayanamadım seni örnek alıp birkaç (+) fıkra koydum birkaçını daha koyacağım..... Hehee kardeşim ben Fırtına abi'mi kırmamak için bu paylaşımlarımı durdurdum...
durdurmamanı tercih ederdim bölümlerimiz yavaş yavaş kaybediyor birşeyleri sanırım
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:durdurmamanı tercih ederdim bölümlerimiz yavaş yavaş kaybediyor birşeyleri sanırım Farkındayım kardeşim... Ama baya bi tartıştık bu konuda ben hala haklı olduğumu düşünüyorum... Eğer böyle bir bölüm varsa bu fıkralar açılabilir... Ama dediğim gibi Fırtına Abi'ye bu paylaşımları durduracağımı söyledim... (Hehee ama baya bi oldu bu olay yav... Süre belirtmemiştim...:p Dediğimi de yaptım bugüne kadar paylaşımlarımı (bu bölüm için) durdurmuştum... Hehee kim bilir güzel fıkralar bulursam belki gene açabilirim (Fırtına abi'nin anlayışına sığanarak tabi ki)...) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Olacaksa Olsun | shekerLi_jeLibon | 5 | 873 |
12-18-2008, Saat: 09:33 PM Son Yorum: nesil! |
|
çocuğumuzun adı ne olsun? | iLLeth.! | 14 | 1,178 |
09-02-2007, Saat: 01:22 PM Son Yorum: adda |
|
başın sağ olsun | aysem_vbulletin3_import7051 | 2 | 631 |
08-30-2007, Saat: 05:42 AM Son Yorum: CReATuRE |