Beğendiğim animelerin duvar kağıtlarını koymak istiyorum ben de..
Anime Duvar Kağıtlarım..
|
In the name of god, impure souls of the living death shall be banished in to eternal damnation!! Amen It's a good night tonight!! Wouldn't you agree?? Dİşlerinden korkmayın cidden iyi biri o.. =)
Elfen Lied ve bu animeyi izlemeniz, edinmeniz, arşivinize katmanız, izlerken yanınızda bir sürü peçete bulundurmanız şiddetle tavsiye edilir..
Everlasting Love!! Yüzündeki haç işareti değildir.. Lütfen ön yargıyla yaklaşmayalım bu konuda çok hassasım kırıcı olabilirim!! Samurai X filmini izlerseniz işaretin ne anlama geldiğini göreceksiniz.. Böyle bir yaraya sahip olmayı, aşk saçmalığı altında çekilen acılara yeğlerim..
Samuraylar çağı ve hiç sevmediğim rap müziğin muhteşem birleşimi.. Bana rap dinleten tek şeydir bu anime..
Sevginin gücünü aksiyon dolu bir biçimde gösteriyor bize bu film.. Ve emin olun gündüz yürüyen tek vampirimiz Blade değil..
"you're gonna carry that weight..." / Bu ağırlıkla başa çıkabilirsiniz...
Korsan Kral olma yolundaki Luffy ve Mürettebatı..
Fantezide son sınır.. Karakterim Roronoa Zoro.. (Aslında Zolo) Bu elemanın şöyle bir sapıklığı var; 3 tane kılıç taşıyor.. Birini düşürdüğünde diğerini kullanmak için değil!! 3 ünü de aynı anda kullanmak için.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Duvar Kağitlari..... | >As!_M€L€q< | 37 | 2,666 |
04-12-2022, Saat: 01:30 PM Son Yorum: wildfang |
|
wallpaper/duvar resmi/ ay masaüstü resmi işte :D | renksiz | 0 | 1,367 |
08-26-2010, Saat: 06:26 PM Son Yorum: renksiz |
|
Hüzün Kokulu Duvar Kağıtları | ÐŽeşaren | 15 | 2,641 |
09-14-2009, Saat: 11:43 PM Son Yorum: ÐŽeşaren |