bende hepsini aşkıma verirdim yine
elinde üç gül olsaydı forumda kime verirdinn.....
|
blue_belial
10-13-2007, Saat: 11:03 PM <
Forumdan degıl ama
Tum Gullerı ve sevgımı Abıme gonderıyorum... sız bılmezsınız, hıc bahsetmedım ama, cok super ve bence muhabbetı dunyadakı herkesden daha guzeldır...
10-13-2007, Saat: 11:05 PM <
PemBe'yede verirdim diycekti unuttu demi blue_belial
bitlii pckoma...
güseller güseli aslıcıma... rüyagüseli esracıma çok özledim.. tatlışım amyleeye... adıda güsel addaya... çilekime onuda özledim.. sudenasım musurum benimm.. rocker nergisime........ yıldızgözlüm ezgiye... rapunjelime onuda özledimm çok... helenime nerdesin be aaa onuda çok özledim..... melekime of gene yok bu kıs ortalarda yaa... gülgüseli hem kardeşim hemde paschamın sevgili aşkına.. tatlı belaya onuda özledimmm ukkalayaa evet oda yok özledim... cimcime kardeşime... ayrılmamısa ragmen hiç unutmuycam herkesin sevgilisi sibelime onuda çok özledim.... ay azdaha unutuyodum güsel kardeşim zenabime onuda çok özledim..... ismini unuttugum ve burada tanışma fırsatı bulamadıgım tüm bayan ardaşlarada bir demet gül sunuyorummm.... ve geldik formun saplarınaaaa... canat kelle kankama... serseri başbelası kardeşmie crtauture papaz azize outesh ya ben buna nediyim forma bkaçgün glmiyim hemen adımı çıkartıyooo... aşk şehidi hıpır tanju kardeşmie... antisos makarnasına... serhatıma yakışıklı allah için ama benden sora.. yılmasım özledim vala nerdesin be aaa.. seco yaaa bu aralar yok .. jöntürk diadora kardeşmieee... adgee 55 murat kardeşmie... firari fırtınaya.... şuan için aklıma gelmiyen dostlarımaa.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 55,724 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
Forum münübüs olsaydı arkasına ne yazardın??? | d€n!z kısı | 147 | 6,151 |
04-08-2022, Saat: 05:22 AM Son Yorum: wildfang |
|
Forumda onu görünce neşem yerine geliyor. | d€n!z kısı | 2,331 | 40,310 |
04-05-2022, Saat: 06:28 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bir Buket GüL Olsaydı Sitede Kime Vermek isterdiniz? | €BeRimSin | 850 | 18,835 |
04-02-2022, Saat: 03:19 AM Son Yorum: wildfang |
|
en son kime ne hediyesi aldın hıııı | df1984 | 47 | 3,801 |
05-07-2021, Saat: 02:32 PM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi