sağol metall çok güzeldi......yüreğine sağlık
Seni içimden terkediyorum.....
|
10-15-2007, Saat: 11:46 AM <
Sen sevgimi horlayıp gülerken,
Seni delice sevdim Haykırmak isterken yüreğimi sana Karşında sus pus oldu sözlerim Gözlerine ağladım habersiz gecelerce Sevdamı görmedi; o masum gözlerin. Sen; gözlerinle güldün berduş halime Ben her gün öldüm, sevda nehrinde Simdi ayrılık vaktidir, habersiz Öyle bir yerden, Öyle bir yerden kanar ki yüreğim, Tarifsiz kalır en elem dertler. Acı şarkılar nüktesidir beynime vuran Karanlıklar içerisindeyim Sevdam cağlar; namelerden En acı ağıtlar yoldaş olur Allah, Allah; Mevsim gözlerinde sayısız yeşil açardı Gözlerin karalar bağlarken bana Sümbül, Menevişe, kardelen avuçlarında kokardı Koymak istedim; Koymak istedim de avuçlarını yüreğime sen koksun diye; Kaktüs dikenleri sapladın bağrıma Farklıymış meğer dünya, Yalan dünya gibi Sevmelerde yalanmış oysa Tek gerçek ölüm Yaşamak bir yere kadar, Yüzler yalan, gülüşler sahte Sözlerde yalan, dostlarda Tek gerçek var Baki olan Ona sığın, ona dayan Sabret yüreğim elbet anlaşılacaktır, Destanlar yazan büyük sevdan ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Sen BenimsinKutlu Cuma seherinin son çeyreğinde, Bir ses işitildi… Derin mi derin… Öyle bir ses ki, Tembihler eyledi; Kesin mi kesin… Bir ses ki, Sanki ses değil. Lâkin sen , ses diye bil. Bak, dedi; Çevrene iyi bak. Oku, dedi; Evreni iyi oku. Her kuvvetin tasdikçisi ol… Her kudretin önünde saygıyla eğil. Olanları yaratılmıştan bilme. O kudret ve kuvvet onlarn değil. Takdiste, tenzihte ısrarlı ol. Gücünün tükendiği yerde; Diz bağların çözüldüğünde… Dur, bekle… Duâlar ederek yalvar, yakar… En çok, anlayışının artmasını dile… Büyüklükler korkutunca benliğini, Ürperdiğinde tüm kıl diplerin… Onca ululuğun önünde yere kapan. Allahu ekber, Allahu ekber… De; Ben, aciz mi acizim. Evet,evet… Ben ,aciz mi aciz… Düşün, düşün, düşün… Senden önce düşünenlerle düşün. Düşün ki; Düşündükçe açılsın, açılan ve açan Çorak zeminlere yayılıp sinme… Sen, gelecek zamanların suyu; Âna, beklenen has zamana rahmet… İlk uğradığın menzillerde tükenme. Düşün, düşün, düşün… Senden önce düşünenleri düşün. De ki; Bir varmış iki yokmuş. Allah’ın kulu çokmuş. Yeter… Kul kapılarını çalıp durma, Bitiremezsin. Hiçbir kulun verdiğiyle yetinemezsin. Anla artık…. Sen benimsin diyorum…. Unutma….. Seninle iftihâr ediyorum ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Güneşin Koynunda Ak IrmağımGÜNEŞİN KOYNUNDA AK IRMAÄžIM SEN BENİM SÖZÜMSÜN Sensiz bütün sevinçlerim yarım Tek bir kahkahan ömre bedel oğlum Birlikte ağladığımız şarkılar çalınca Ben yine ağlıyorum Sen benim gururumsun delikanlım Hayat sana iyi davransın……. Doğduğun gün Arkadaşın olmaya söz verdim Sen benim sözümsün Başın sıkışınca gel Aşık olunca gel Yüreğin acıyınca gel Ellerini tutar Yüreğimi avuçlarına koyarım Yanlışın olunca yine gel Bildiğim bütün yanlışlarımı anlatırım Tokat atmam sana İz bırakırsam ihanetim olurun... Ayrı geçirdiğimiz yıllar Beni üzdü sanma Seçimin mutluluksa Bilirimki ellerim Biryerlerden el sallıyor bana Kaynağından akan bir ırmak düşün Güneşin koynunda uyuduğunda ne güzeldir Kuruduğunda ne hüzünlü Güneşin koynunda ak ırmağım Sen benim sözümsün………..
10-15-2007, Saat: 11:49 AM <
pu$4+ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol metall çok güzeldi......yüreğine sağlıkRİCA EDERİM BITANEMM
10-15-2007, Saat: 11:51 AM <
Alıntı:Güneşin Koynunda Ak IrmağımGÜNEŞİN KOYNUNDA AK IRMAÄžIM Bu yetti ... Fazlasını ekleme zaten yorgun haldeyim , kaldıramam valla Yüreğine , diline , klavyene ve gönlüne sağlık . Çok teşekkürler ..... Sevg ...
10-15-2007, Saat: 11:53 AM <
Bazen işte yürek çoşuyor ansızın . İşte o an efkar ı fora yüreklerde sevda çığlıkları geliyor kulaklarımıza . Bir bakmışsın çoşan yürek ama gönül ferman dinlemiyor . Gönlün ferman dinlememeside zaten sevenlerimizin işine yarıyor .
Varsın bu yürek bu gönülde çoşsun , sessiz olalım , o yalnız gibi olsun . Teşekkürler ... Sevg ...
10-15-2007, Saat: 11:55 AM <
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu yetti ... Fazlasını ekleme zaten yorgun haldeyim , kaldıramam vallatamam abim zorlamıyalım senii rica ederim okuyan gözlerine sağlık firari fırtına
10-15-2007, Saat: 11:57 AM <
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bazen işte yürek çoşuyor ansızın . İşte o an efkar ı fora yüreklerde sevda çığlıkları geliyor kulaklarımıza . Bir bakmışsın çoşan yürek ama gönül ferman dinlemiyor . Gönlün ferman dinlememeside zaten sevenlerimizin işine yarıyor . ewet katılıyorummm kesınlıklee yazan ellerine sağlık coşsun gölnüm bakalım kıymetını anlıyan warmıdır bakalım.. tesekkürler firari fırtına
10-15-2007, Saat: 12:01 PM <
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet katılıyorummm kesınlıklee Kıymeti anlayan çıksa ne olur , çıkmasa ne olur . Önemli olan kıymetin ve değerin ilk kendi gönüllerimizde olması değilmidir . Değer yargılarımız neyi ön görürse biz onu yapmakla mükellef değilmiyiz . Varsınlar kıymet bilmesinler , çokda umurlarda olmaması lazım bence , çünkü değerli olan değerlidir . O anlasa ne olur i anlamasa ne olur . Bu yürekde bu çoşmalar ve firari savurmalar var ise , bu yürek kıymetlidir diyorum ben . Hani derler ya , Aşık kördür , en iyisi de bazen kör olmakdır . Kıymeti ve değeri bilmeyenleri görmemezlikden gel es geç diyorum rock prensesi .... Sevg ...
10-15-2007, Saat: 12:07 PM <
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kıymeti anlayan çıksa ne olur , çıkmasa ne olur . Önemli olan kıymetin ve değerin ilk kendi gönüllerimizde olması değilmidir . Değer yargılarımız neyi ön görürse biz onu yapmakla mükellef değilmiyiz . Varsınlar kıymet bilmesinler , çokda umurlarda olmaması lazım bence , çünkü değerli olan değerlidir . O anlasa ne olur i anlamasa ne olur .oledıır fırarı fırtına ben zaten degerımı anlasın dıye yazmak deıldır amacım bole arkadaşlarım warya dünyada başka ne isterim ki ben firari fırtına...
10-15-2007, Saat: 12:10 PM <
Uyku zamanım geldi benim ....
Bu başlığa eklemelerde bulun , uyandığımda okurum ... Her zaman bu düşüncede ve bu yürekde kal , kaybetmezsin , kazanırsın ...... Sevg ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bu Gece İlk Ve Son Kez Seni Sevdim... | Orhan-38 | 3 | 906 |
01-19-2023, Saat: 02:47 PM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
Bir Başka Özledim Seni, Bu Akşam! | €BeRimSin | 4 | 501 |
04-15-2022, Saat: 03:49 AM Son Yorum: wildfang |
|
seni ya?murdan sonra sevece?im... | florya | 2 | 444 |
04-14-2022, Saat: 09:40 PM Son Yorum: wildfang |