Başka ne yapılır böyle bir günde
Kapanan bavul, çivilenen sandık
Ve sonra kuru bir "Allaha ısmarladık!"
Kapanan bavul, çivilenen sandık
Ve sonra kuru bir "Allaha ısmarladık!"
Ayrılık Adına Kısa Dörtlükler ...
|
10-15-2007, Saat: 11:54 AM <
Başka ne yapılır böyle bir günde
Kapanan bavul, çivilenen sandık Ve sonra kuru bir "Allaha ısmarladık!"
10-15-2007, Saat: 12:02 PM <
Kim bilir ölüm belki de bir çilenin sona ermesi
Belki güzeldir, şu sefil dünyaya boş gözle bakmak Ne çare ki sen varsın, o dünyada sen varsın Benim korkum ölüm değil, seni yalnız bırakmak
10-15-2007, Saat: 12:08 PM <
Şimdi git..
Say ki, seninle içinden sevda geçen bir türkü söylemedik.. Say ki, gece mektuplarını, en güzel aşk şiirlerini beraber ezberlemedik.. Say ki, sevda trenini kaçırdığım durakta bir süre beraber beklemedik.. Sen git.. Ben gelemem bu yürekle.. Ya da kal.. Eylül yağmurlarını bekle..
10-15-2007, Saat: 12:10 PM <
Gidiyorum,
Gözlerin kadar uzak, Düşlerin kadar acımasız, Bir yere
10-15-2007, Saat: 12:11 PM <
Hüzne boğmuş yine bütün treni adam
El sallamaya gelmiyor sevdiğim diye Niye herkes ona bakıyor koca trende? Basit bir veda düşlüyor belkıde yazık, Adam kızıyor yine kendi kendine Vefasız sevdiğine kızacağı yerde...
10-15-2007, Saat: 12:13 PM <
Bırakma beni sevdiğim
Gidişine dayanamam Hasret gözyaşlarımla Kendimi avutamam Dönerim dersin ama Kadere inanmam Bıraktığın anılarınla Ben sensiz yaşayamam
10-15-2007, Saat: 12:14 PM <
Nere gidiyorsun, kan, ter içinde
Otur bir kenara, söyle derdin ne Hele bir dur dinlen, acelen nedir Cenge gider gibi hışmın nedendir Tüfeğin sırtında, kılıcın belde Madem cengaverdin, yar neden elde Sen hangi kaleyi fethedeceksin Seven yürekle mi cenk edeceksin Gel ağla, gel anlat, gel iç çayını Bırak giden gitsin sıkma canını Bilesin bu masa dert masasıdır Aşk dediğin aklın hülasasıdır Başladığı yerde biter yakarak İşte böyle çekip gider yıkarak Dert yalnız sendemi, biri gitmeden Beni de vurmuştu veda etmeden Sen de benim gibi çok inatmışsın Sen de yüreğini yaralatmışsın Boşver dert ortağım boşver düşünme Yazık gözyaşına, yere düşürme Sana iyi geldi bir çay daha iç Hala içindedir mutluluk sevinç Sanma ki bu hasret seni boğacak Batan Güneş yarın yine doğacak Adından bellidir dünya yalancı Hayatın, derdi de, aşkı da sancı Ne namert, ne de mert kalır dünyada Baki olan hani, varmı, bu handa Düşünme dön artık, onsuz yuvana Gerek yok benimle fazla durmana Birde ben başlarsam sende yanarsın Sen seni unutup bana ağlarsın Yüzüme iyi bak, bakta unutma Sözümü dinlersen yasını tutma Sakalıma bakıp, sanma büyüğüm Unutma ki ben senden de küçüğüm Beni böyle yapan, aşktır kederdir Dün canım bildiğim bugün bir eldir Yeter artık sorup yaramı deşme Git artık, gözlerim olmadan çeşme (kısa dörtlük felan degil ama)
10-15-2007, Saat: 12:15 PM <
Darda mısın zorda mısın
Evde misin yolda mısın Bağda mısın kırda mısın Nerdesin,nerelerdesin
10-15-2007, Saat: 12:18 PM <
İçmişim sevdanı girmiş kanıma
Baktıkça yanarım sensiz an’ıma Uzakları yakın ederdim amma Neyleyim durmanın zamanı değil
10-15-2007, Saat: 12:19 PM <
Yazık şu ömrümden geçen zamana
Kulak ver sesime koyma amana Düşmeden kötüye, ele, yamana Sen nerdesin neredesin gelsene |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ayrılık... | CReATuRE | 7 | 741 |
04-13-2022, Saat: 11:01 PM Son Yorum: wildfang |
|
Ayrılık Sonu.... | *TATLI BELA* | 4 | 437 |
04-13-2022, Saat: 10:06 AM Son Yorum: wildfang |
|
Kisa Kisa Ben | pusat41 | 5 | 500 |
04-13-2022, Saat: 01:05 AM Son Yorum: wildfang |