bende iyiyim bi yaramazlık yok
yatmak yaradı desene senin dinlenmeye ihtiyacın varmış demekki
Her telden ordan burdan
|
bende iyiyim bi yaramazlık yok
10-15-2007, Saat: 04:24 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende iyiyim bi yaramazlık yokewet etcan ya sorma ama şimdi çok iyiyim allaha şükür ha buarada okudun sanırım dua yağmur yağdı dün sabah ama ne yağmur
ee demiştim ben ama önlemizi alsaydınız
valla buralarda da bayağı bir yağdı hava soğudu iyi oldu gerçi ama pek fazlada bişi yapamadık bu havada trafik felan berbattı yani İstanbul da oturuyorum Anadolu yakasından Avrupa yakasına 3,5 saatte geçtim inan biraz daha sıksam dişimi yanına gelirdim heralde o kadar sürede
10-15-2007, Saat: 04:35 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee demiştim ben ama önlemizi alsaydınızyani sıksaydın dişini ama diş kalmazdı ağzında gelene kadar valla ben burdan o kadar saatte izmire giderdim yani senin ordan oraya geçmenle o kadar allahtan buralarda öle trafik felan yok ve orda oturmuyom allah yardımcınız olsun ercan
sağol amin cidden felaketti bu bayramda trafik gerçi genelde böyle bir yakadan ötekine geçmek
ama alıştık artık ne yapalım
10-15-2007, Saat: 05:06 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol amin cidden felaketti bu bayramda trafik gerçi genelde böyle bir yakadan ötekine geçmekdoğru diyon alışılıyo dimi zmnla herşeye
aynen alışılıyor herşeye
ya bana zaten başka yerler tuhaf geliyor be istanbul dışındaki yerler yani ne bileyim şöyle yürüdünmü yolda caddede vs üzerine doğru bi 3 5 bin kişi gelcek ki tadı olsun ya omuzlara çarpa çarpa ilerleyeceksin diğer yerlerdede bu kalabalığı arıyorum ben şahsen yoksa her taraf boş mul gibi geliyor bana
10-15-2007, Saat: 05:14 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen alışılıyor herşeyehımmm valla bizim burda sadece barlar sokağı öle dediğin gibi bende ise tam tersi öle fazla yani o kadar kalabalığa girmediğimden sanırım sevmiyom ya o kadar kalabalık herkes birbirine çarpıp geçiyo hele ankaraya gittim varya bodrum burnumda tüttü vallahi ya ya bende sevmiyorum tabi öyle çarparak geçmesini ama başka yerdede onu arıyorum nedense garip bişi yani
10-15-2007, Saat: 05:27 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: hemde çok garip bişi ercan |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|