he bende onu diyordum işte
Her telden ordan burdan
|
10-15-2007, Saat: 05:46 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he bende onu diyordum işteHE BİLİYOM ONU DEDİÄžİNİ OFF CANIM ÇOK SIKILIYO YA NE YAPSAM ACABA ÇALIŞMAK GELMİYO HİÇ
ee takılıyoruz işte ne yapmayı istiyorsun peki onu söle hele sen
fazla bişi isteme ama
10-15-2007, Saat: 05:56 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee takılıyoruz işte ne yapmayı istiyorsun peki onu söle hele senyok yaw fazla bişi istememem de şöle bi akşam olsada hani evime gitsem bide bitane bira alsam otursam biramı içsem ben bunu istiyom ama olmuyo ki ne zmn istesem hep aksilik çıkıyo yaaa
hımm kaçta çıkıyorsun işten diyeceğim anladığım kadarıyla oda pek belli olmuyor
neyse erken çıkarsan artık o istedğini yaparsın ne diyelim burdan yapabileceğimiz bişi olsa yapardık yani biliyorsun ama işte
10-15-2007, Saat: 06:05 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm kaçta çıkıyorsun işten diyeceğim anladığım kadarıyla oda pek belli olmuyorsaol ercan tşk ederim benim kaçta çıkacağımda dediğin gibi belli olmuyo ki erken çıksam da bilmiyom ya yani tam kararımı bile vermedim hala ama çok kararsızım ya ben
oo işte en kötüsü o kararsızlık yahu kötü de olsa bi karar vermek
hiçbirşeye karar verememekten ii hadi bakalım bugün de öle yap madem az önce yazdığın şekilde yapmak istiyorsun eve gittiğinde bu dediğini yap olsun bitsin yarında rapor veririsin artık
10-15-2007, Saat: 06:16 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oo işte en kötüsü o kararsızlık yahu kötü de olsa bi karar vermektamam kararımı verdim bu gece içecem sarhoş olana kadar yarında sana rapor veririm tabi uyanıp da gelebilirsem ben çıkıyorum k.i.b. a.e.ol iyi akşamlar Ercan pai pai |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi