adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oo herkes memnun olmuş hadi bende memnun olayım iide niye memnun oluyoruz bide onu bilsemsen anlamassın jnm
Her telden ordan burdan
|
10-15-2007, Saat: 09:45 PM <
10-15-2007, Saat: 09:46 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sende sazan benim gibi...Gamze avatardaki senmisin bu aradaewt sekerım benım xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıh kopyacı sensın acaba senmi yoksa benmi xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen anlamassın jnm neden benim anlayışım kıtmı yani Alıntı: ewt sekerım benım Bayram günü şekerim deyip durma bea... Yicek şimdi beni birisi ...
10-15-2007, Saat: 09:49 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acaba senmi yoksa benmisennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Alıntı:neden benim anlayışım kıtmı yani Sen onun çılgınlığına ver abi... Hemşomla tanıştırdım onlarıda ondan memnun oldular...
10-15-2007, Saat: 09:51 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bayram günü şekerim deyip durma bea... ay kım yıyecek senı eheheh
10-15-2007, Saat: 09:52 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen onun çılgınlığına ver abi... ne cılgınlıgı ben nıe gormuorum eheheh |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi