Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet yaa havalar bir anda değişti bende kaptım şifayı ...
Burnun nasıl Ercan abi
maziye kaldığımız yerden devam ediyoruz adem
Her telden ordan burdan
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet yaa havalar bir anda değişti bende kaptım şifayı ... maziye kaldığımız yerden devam ediyoruz adem Alıntı:maziye kaldığımız yerden devam ediyoruz adem İyi tmm o zaman . . . Ben biraz düzeldim yaa. Valla boğazım ağrıyordu konuşamıyordum bile ama dünden beri iyiyim şükür..
10-16-2007, Saat: 12:08 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet yaa havalar bir anda değişti bende kaptım şifayı ...GEÇMİŞ OLSUN Qetesh Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GEÇMİŞ OLSUN Qetesh Çok sağol yaa ... Böyle birisi iyi dileklerde bulununca insan seviniyor. Beni düşünen birileri varmış diyor Tşk ederim. . .
10-16-2007, Saat: 12:11 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öyle yaptım esracım sağol yaİNŞ.BAK BEN Bİ İLAÇ ALDIM HASTAYKEN OONU İÇTİM HEMEN ERTESİ GÜN İYİLEŞTİM TAVSİYE EDERİM PAROL DİYE Bİ İLAÇ BENDE HİÇ BİŞİ YAPAMADIM DEMİŞTİM YA HEP Bİ AKSİLİK ÇIKIYO DİYE GENE ÇIKTI ANLAYACAÄžIN Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İNŞ.BAK BEN Bİ İLAÇ ALDIM HASTAYKEN OONU İÇTİM HEMEN ERTESİ GÜN İYİLEŞTİM TAVSİYE EDERİM PAROL DİYE Bİ İLAÇ hımm sağlık olsun bee o dediğin parol u biliyorum bende bi kaç ilaç içtim tabi tylolhot var onu içtim oda iyi geliyor sende hoşgeldin djseninim
10-16-2007, Saat: 12:16 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok sağol yaa ...BEN TŞK EDERİM ADEM
ooo herkes burdaymış bi 2dk.ayrıldık çoşmuş burası hoş geldiniz arkadaşlar
ercan geçmiş olsun sanırım sende atalarımızınn geleneklerini sürdemeye karar verdin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|