:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
forumdan 2 kişiyi evlendirelim.......
EndLess
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu serseri kız olsa çok güzel olurduBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

sıst burda can guvenlıgım yok göz koydular hemende :yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
rocker_nergiz
hee wallha aslıyoo sana yılmaz abım eywahh yılmaz abım ya asılma ya ewlenıcez bız cekıl yolumuzdannBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
YARGIÇ
Evlenin bakalımBig GrinNikahınızı ben kıyacam YARGIÇ nikahıBig GrinBig Grin
Ara
mhanyaxx
BENDE EVLENMEK İSTİYORUM :'(
Ara
rocker_nergiz
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evlenin bakalımBig GrinNikahınızı ben kıyacam YARGIÇ nikahıBig GrinBig Grin
HEAAA TAMAM YILMAZ ABIM SOZ WERDIN BAK ONA GOREE:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
rocker_nergiz
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENDE EVLENMEK İSTİYORUM :'(
ya ayıp ettın ya sanada buluruz sole bakımm kımı ıstıyoon:yikildim:
Ara
YARGIÇ
Leader in verdiği yetkiye dayanarakBig Grinsizleri ilan etcemBig GrinYARGIÇ nikahıyla dünya evine gireceksiniz herkese kısmet olmazBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
YARGIÇ
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENDE EVLENMEK İSTİYORUM :'(

Olmaz sen evlenemezsin daha yaşın kaçBig GrinBig Grin
Ara
EndLess
durun bız evlenemeyıoz cunku cunku bız kardesız Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
rocker_nergiz
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Leader in verdiği yetkiye dayanarakBig Grinsizleri ilan etcemBig GrinYARGIÇ nikahıyla dünya evine gireceksiniz herkese kısmet olmazBig GrinBig GrinBig Grin
hıhıhıhıhuıBig GrinBig GrinBig Grin: tamam o zaman davetımızı dagıtalım da:yikildim::yikildim:
damat yok yılmaz abıı tabbı anladı yalnışını wazcaydıı:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim Rüya Güzeli 1 640 04-06-2022, Saat: 12:44 PM
Son Yorum: wildfang
  üstündeki kişiyi yolda görsen ilk ne dersin?? Melek06 38 2,797 03-28-2012, Saat: 11:22 PM
Son Yorum: history
  Forumdan enson kim çıktı ? eLyos 2 586 03-13-2012, Saat: 05:43 AM
Son Yorum: Av.bey
  Forumdan Bir Kişiyi Dans'a Davet Edin ... Melek06 422 16,040 03-12-2012, Saat: 03:15 PM
Son Yorum: ZencefiL
  iLLa aşık oLsaydın forumdan kime aşık oLurdun? duyqushh 183 8,043 02-20-2011, Saat: 01:56 AM
Son Yorum: acemhe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 77 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 05:55 PM