:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
forumdan 2 kişiyi evlendirelim.......
EndLess
evet sabahtan berı arastırıyorum ve sonunda gercegı buldum Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:

yanlıslık olmus evlenebılırız yargıc abı kıy nıkahı murat abı patlat bı sarkı Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
Ara
rocker_nergiz
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet sabahtan berı arastırıyorum ve sonunda gercegı buldum Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:

yanlıslık olmus evlenebılırız yargıc abı kıy nıkahı murat abı patlat bı sarkı Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
OO HADI BAKALIM HAYIRLISI BUTUN SITEMIZ DAWETLIDIRR:yikildim::yikildim:
Ara
adyge55
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet sabahtan berı arastırıyorum ve sonunda gercegı buldum Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:

geçti artık o iş kardeşim sen şimdi masrafları ödememek için böyle diyorsun olmaz Smile
Ara
rocker_nergiz
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geçti artık o iş kardeşim sen şimdi masrafları ödememek için böyle diyorsun olmaz Smile
yok sersım yapmaz ole şeyyy:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
adyge55
bilemicem artık masrafları karşılayın deyince birden yeni araştırma çıktı ortaya maalesef masrafları alalım Smile
Ara
YARGIÇ
Kardeşim bu gerçekte lastik gibi ne tarafa çeksen o tarafa geliyorBig Grin
Ara
EndLess
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilemicem artık masrafları karşılayın deyince birden yeni araştırma çıktı ortaya maalesef masrafları alalım Smile

senevlendır bızı ıkı katını öducez söz Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
YARGIÇ
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adyge 55 kimse beni sevmiyor abi görüyon diwi :'(

Seni en sonunda ben alıcam nikahımaBig GrinSeverim seni kardeşimSmile
Ara
rocker_nergiz
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senevlendır bızı ıkı katını öducez söz Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
bak gordunuzmu nıkah masasında bırakmadı sersı benı :yikildim::yikildim:
Ara
adyge55
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senevlendır bızı ıkı katını öducez söz Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

olmaz hakkınızı kaybettiniz siz Big Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim Rüya Güzeli 1 640 04-06-2022, Saat: 12:44 PM
Son Yorum: wildfang
  üstündeki kişiyi yolda görsen ilk ne dersin?? Melek06 38 2,797 03-28-2012, Saat: 11:22 PM
Son Yorum: history
  Forumdan enson kim çıktı ? eLyos 2 586 03-13-2012, Saat: 05:43 AM
Son Yorum: Av.bey
  Forumdan Bir Kişiyi Dans'a Davet Edin ... Melek06 422 16,040 03-12-2012, Saat: 03:15 PM
Son Yorum: ZencefiL
  iLLa aşık oLsaydın forumdan kime aşık oLurdun? duyqushh 183 8,043 02-20-2011, Saat: 01:56 AM
Son Yorum: acemhe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 27 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 07:25 PM