Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende senı ruyamda görmustum : ama daha önce uye olursun dıye dusunuyodum kısmet buguneymıs :
neyse hosgeldın aramıza ruya
Hoşbuldum yhaaKabus gibi gelmedim dimi rüyana:yikildim:
Sizi rüyamda gördüm
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende senı ruyamda görmustum : ama daha önce uye olursun dıye dusunuyodum kısmet buguneymıs : Hoşbuldum yhaaKabus gibi gelmedim dimi rüyana:yikildim: mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoş geldin Ruya Tatlı Paylaşımlar... O ne güzel bi karşılama öölee tatlı tatlı tşkkür ederim inşallah hep beraber DReaMGirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O ne güzel bi karşılama öölee tatlı tatlı tşkkür ederim inşallah hep beraberben teşekkür ederim tabiki herberaber yapacaz tek başına olurmu miley17: rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıyı bakalım tekrar hoşgeldın canım Tşşkr edrm cnm yhaa bni mahçuğ ediyosunus:k: mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben teşekkür ederim tabiki herberaber yapacaz tek başına olurmu miley17: Eeet haklısın tabeee ooomasss DReaMGirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşbuldum yhaaKabus gibi gelmedim dimi rüyana:yikildim: hayır ama bırden geklınve korktugumu ıtıraf etmelıyım Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır ama bırden geklınve korktugumu ıtıraf etmelıyım Yan tarafta bi sürahi su var bi bardak ikram edeyim bişey olmasın:yikildim::yikildim: DReaMGirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Slm ben geldimsitedeki konuları takip ederken uyuyakalmışımRüyamda gördüm üye olayım dedim:yikildim:Bu arada ben Rüya demek bizi rüyanda gördün öylemi peki ben nasıl görünüyordum bu arada hoş geldin rüya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
çaldırın arayayım sizi | arayın beni | 4 | 479 |
06-19-2007, Saat: 11:10 AM Son Yorum: AsLı |
|
Cebzgviiii...(lazca sizi seviyorum demek) | Tr-laz | 43 | 4,200 |
06-02-2007, Saat: 07:46 PM Son Yorum: Tr-laz |