adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rica ederim ne demek her zamanÇOK SAOL MURAT YA GELDİM BEN PATRONUMUN MİSAFİRİ GELDİ O BİRAZ ONUNLA İLGİLENİR BENDE BURDAYIM
Her telden ordan burdan
|
10-17-2007, Saat: 03:50 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇOK SAOL MURAT YA GELDİM BEN PATRONUMUN MİSAFİRİ GELDİ O BİRAZ ONUNLA İLGİLENİR BENDE BURDAYIM dur ben o misafere msj atıyımda gitmesin mesainiz bitine kadar hoş geldin sende sağol
10-17-2007, Saat: 03:56 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dur ben o misafere msj atıyımda gitmesin mesainiz bitine kadarhee tamam valla iyi olur hani Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee tamam valla iyi olur hani tamam o zaman hallederiz şimdi nasıl yapacaksak oda ayrı mevzu tabiki
10-17-2007, Saat: 04:04 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam o zaman hallederiz şimdi nasıl yapacaksak oda ayrı mevzu tabikitamam yapmana gerek yok gezmeye gönderdim ben patronuyla misafirini :yikildim: Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam yapmana gerek yok gezmeye gönderdim ben patronuyla misafirini :yikildim:ii o zaman sorun kalmadı olmazsa arabanın lastiğini patlatalım bugün hiç gelmesin oraya
10-17-2007, Saat: 04:26 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii o zaman sorun kalmadı olmazsa arabanın lastiğini patlatalım bugün hiç gelmesin orayayoo arabayla gitmediler yürüyerek gittiler
10-17-2007, Saat: 04:27 PM <
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm bende geldim yie kimse yok galibahoşgeldin canım biz burdayız murat la beraber miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi