allah ım nihayet çok mutlu oldum miley17:
Her telden ordan burdan
|
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm bende geldim yie kimse yok galiba aynen bak biz burdayız yoksa bizi kimseden saymıyormusun sen veya bizi beğenmiyormusun
10-17-2007, Saat: 04:30 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şimdilik bende buradayımh.geldin ercan sonra nere gitcen
10-17-2007, Saat: 04:30 PM <
sıkıldım sabahtan beri çalış çalış nereye kadar biraz ara vereyim ya beynim sulandı:hihi
10-17-2007, Saat: 04:31 PM <
hoşgördük bilmiyorum buradayım şimdilik bundan sonra siz nerey ben oraya hehe:hihi
10-17-2007, Saat: 04:32 PM <
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah ım nihayet çok mutlu oldum miley17:canım benim hep mutlu ol olurmu? miley17: kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgördük bilmiyorum buradayım şimdilik bundan sonra siz nerey ben oraya hehe:hihi yani takipmi edilecez yok ben almayım Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.geldin ercan sonra nere gitcen sende çok kazık bi soru sordun kal geldi cevap bulamadım bocaladım biran gitmem sanırım ya nereye gideceğim sanki ne demişler bir şarkıda gidecek yerim mi var ?
10-17-2007, Saat: 04:33 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım benim hep mutlu ol olurmu? miley17: teşekkür ederim sende herkes de çok mutlu olsun miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi