adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yani takipmi edilecez yok ben almayım
nie yoksa sen beni beğenmiyor musunmiley18:
Her telden ordan burdan
|
10-17-2007, Saat: 04:33 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yani takipmi edilecez yok ben almayım nie yoksa sen beni beğenmiyor musunmiley18:
10-17-2007, Saat: 04:33 PM <
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgördük bilmiyorum buradayım şimdilik bundan sonra siz nerey ben oraya hehe:hihitamam :hihi:hihi biz giderken haber veririz sana kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkür ederim sende herkes de çok mutlu olsun miley17: yok ben bunuda almayım sonrasında ktü oluyo orta şekerli olmak tecihimdir çokmu olumsuzum acaba adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vah vah üzüldüm şimdi demek gidecen yerin yok hemi size kanım çok ısındı acaba size amca diyebilir miyim ? kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nie yoksa sen beni beğenmiyor musunmiley18: yok yok onla alakası yok ensemde birinin nefesini hissetmek işime gelmiyor özgür olmak en iisi
10-17-2007, Saat: 04:35 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam :hihi:hihi biz giderken haber veririz sana iyi olur valla yalnızlığa tokum artık insan içine karışak istiyorum:hihi canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:size kanım çok ısındı acaba size amca diyebilir miyim ? cıx olmaz bende iki tane canavar gibi yeğen var onlar yetiyor bana
10-17-2007, Saat: 04:36 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok onla alakası yok ensemde birinin nefesini hissetmek işime gelmiyor özgür olmak en iisi sana karışmam merak etme istediğini yapabilirisin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|