kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esra nereye gitti....
az bi hava alıp gelecekmiş
Her telden ordan burdan
|
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esra nereye gitti.... az bi hava alıp gelecekmiş adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlaşıldı sen sayfaları takip edemiyorsun abı naparsın yasalandık gözlerde görmuyo öle göremedım bı an :
10-17-2007, Saat: 04:41 PM <
aa çok şey kaybetmişsin ben halayım ve yeğenlerime bayılıyorum tabii onlar da bana
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı naparsın yasalandık gözlerde görmuyo öle göremedım bı an : dur nan sende yaşlandıysan biz öldük demektir
10-17-2007, Saat: 04:42 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:az bi hava alıp gelecekmiş hani haber vereckti giderken adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dur nan sende yaşlandıysan biz öldük demektir abı ne dıyon bee bı ayagım cukurda :yikildim::yikildim: kalp var tansıyon desen 1500 ee yaslanmamısmıyız :yikildim: kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa çok şey kaybetmişsin ben halayım ve yeğenlerime bayılıyorum tabii onlar da bana desene sizin kolonya masrafınız bayağı yüklü yazık bu arada ercan gibi benimde halam yok o zaman bende size hala diyebilirmiyim
10-17-2007, Saat: 04:43 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı naparsın yasalandık gözlerde görmuyo öle göremedım bı an : o zaman bende yaşlandım kesin bende görmedim bir an kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hani haber vereckti giderken verdi ya işte bana söyledi sen ilertirsin diye
10-17-2007, Saat: 04:44 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:desene sizin kolonya masrafınız bayağı yüklü yazık ayıpsınız tabii ki :kop: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|