Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı ne dıyon bee bı ayagım cukurda :yikildim::yikildim: kalp var tansıyon desen 1500 ee yaslanmamısmıyız :yikildim:
vah vah üzüldüm şimdi senin için neyse sana en kral yeri ayarlarız merak etme sen
Her telden ordan burdan
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı ne dıyon bee bı ayagım cukurda :yikildim::yikildim: kalp var tansıyon desen 1500 ee yaslanmamısmıyız :yikildim: vah vah üzüldüm şimdi senin için neyse sana en kral yeri ayarlarız merak etme sen kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayıpsınız tabii ki :kop: oley oley benimde artık bir halam çokmu abarttım acaba bu olayı adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:desene sizin kolonya masrafınız bayağı yüklü yazık de bakalım biz anlarız birbirimizin halinden ancak kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkes gidiyor yine bak yine herkes gidiyor diye demekki sen bizi beğenmiyorsun canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:de bakalım biz anlarız birbirimizin halinden ancak aynen ercanım bir halamız bilem yok tüm şehir bana küstü ben kedime küsemedim çünki yok neyseki kayıp_gölgeler imdadımıza yetişti sağolsun halamız olmayı kabul etti
10-17-2007, Saat: 04:52 PM <
arkadaşlar benim pc biara kendini kaybetti ama şimdi iyi yetişemedim sizlere neler oldu kısaca özetlermisiniz bana rica etsem
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen ercanım bir halamız bilem yok tüm şehir bana küstü ben kedime küsemedim çünki yok evet bu çok iyi oldu şimdi biraz daha akraba bulalım kendimize Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar benim pc biara kendini kaybetti ama şimdi iyi yetişemedim sizlere neler oldu kısaca özetlermisiniz bana rica etsem geçmiş olsun kötü bir durum varsa ambulans yollayım hemen pek bişey olmadı aslında havadan sudan bahsettik o kadar kısaca zetledim sanırım bu arada geçmiş olsun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|