canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bu çok iyi oldu şimdi biraz daha akraba bulalım kendimize
evet aynen bulalım girişimlere başlayalım hemen varmı acaba bizimle gönüllü akraba olmak isteyen bak çok pişman olmazsınız
Her telden ordan burdan
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bu çok iyi oldu şimdi biraz daha akraba bulalım kendimize evet aynen bulalım girişimlere başlayalım hemen varmı acaba bizimle gönüllü akraba olmak isteyen bak çok pişman olmazsınız
10-17-2007, Saat: 04:55 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geçmiş olsun kötü bir durum varsa ambulans yollayım hemenyok saol murat yaw hallettim bn havadan sudan hımm tmm tşk ederim Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar benim pc biara kendini kaybetti ama şimdi iyi yetişemedim sizlere neler oldu kısaca özetlermisiniz bana rica etsem oy oy oy teyzem beni bırakıp gitmemiş Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok saol murat yaw hallettim bn hallettiysen sorun yok ne demek rica ederim görevimiz
10-17-2007, Saat: 04:57 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bu çok iyi oldu şimdi biraz daha akraba bulalım kendimizeakrabamı bana bulurmusunuz benim de hiç akrabam yok mesela halam yoktur benim ben hala istiyom canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy oy oy teyzem beni bırakıp gitmemiş aa teyzem yapmaz öyle şeyler gitsede mutlaka haberdar eder bizi Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:akrabamı bana bulurmusunuz benim de hiç akrabam yok mesela halam yoktur benim ben hala istiyom tamam o zaman yalnız _gölgeler seninde halan olsun
10-17-2007, Saat: 04:58 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen ercanım bir halamız bilem yok tüm şehir bana küstü ben kedime küsemedim çünki yok her zaman buradayım halanız olraka ne demek kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her zaman buradayım halanız olraka ne demek işte budur halam sen çok yaşa
10-17-2007, Saat: 04:59 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy oy oy teyzem beni bırakıp gitmemişşimdi ben senin teyzen mi oldum ha tamam kabul ediyom teyze olmayı da aklıma takılan yiğen mi oluyon sen benim yoksa kuzenim mi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|