kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne istersin ciklet çikolata şeker feda olsun size...halacımm benimm seni çok sefiyorum miley17:
Her telden ordan burdan
|
10-17-2007, Saat: 05:09 PM <
10-17-2007, Saat: 05:11 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: demi ya murat yaşlandık artık valla idare edin olur mu siz benim de teyzem yok kaybettik 8 sene önce bende teyze diyebilir miyim sana kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok öyle çikolata yenir sonra diş fırçalanır yoksa yok çikolata falan hay aklınla bin yaşa halacım hiç aklıma gelmemişti yeterki sen çikolatayı al ben günde 10 kere fırçalarım dişlerimi kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim de teyzem yok kaybettik 8 sene önce bende teyze diyebilir miyim sana üzüldüm şimdi bak Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun
10-17-2007, Saat: 05:12 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet teyzecim ya pardon esra sanırım yaşlandıkmıdır nedir bende karıştırmaya başladım:yikildim::hihi valla gördün mü bag sende yaşlanmışsınn ama bu arada benim yiğenim veye kuzenim yani ercan yok yine kaybolmuş
10-17-2007, Saat: 05:12 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hay aklınla bin yaşa halacım hiç aklıma gelmemişti yeterki sen çikolatayı al ben günde 10 kere fırçalarım dişlerimi oooooo sen yeter ki fırçala bak dişlerine ben 50 tane de alırım çikolata hiç problem değilin insanın bilinçli yeğenleri olması ne güzel birşey ya
10-17-2007, Saat: 05:13 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üzüldüm şimdi bak Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin çok genç kaybettik 37 yaşında Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::hihi valla gördün mü bag sende yaşlanmışsınn ama bu arada benim yiğenim veye kuzenim yani ercan yok yine kaybolmuş kesin muzurluk yapmaya gitmiştir senin yeğen kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oooooo sen yeter ki fırçala bak dişlerine ben 50 tane de alırım çikolata hiç problem değilin insanın bilinçli yeğenleri olması ne güzel birşey ya ee iş çikolata olunca ister istemez bilinçli oluyoruz sanırım
10-17-2007, Saat: 05:15 PM <
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim de teyzem yok kaybettik 8 sene önce bende teyze diyebilir miyim sanayya üzüldüm canım ya allah rahmet eylesin diyebilirsin ama sen benim halamsın da nasıl olcek anlamadım ben yaaa |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi