kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin çok genç kaybettik 37 yaşında
evet gerçekten çok genç yaşta kaybetmişsiniz Allah sizlere sabır ve uzun ömürler versin
Her telden ordan burdan
|
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin çok genç kaybettik 37 yaşında evet gerçekten çok genç yaşta kaybetmişsiniz Allah sizlere sabır ve uzun ömürler versin
10-17-2007, Saat: 05:16 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesin muzurluk yapmaya gitmiştir senin yeğenewet walla haklısın galiba nese gelirse sorarız artık Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yya üzüldüm canım ya allah rahmet eylesin aranızda idare edin sizde sen hala oda sana teyze desin bişey olmaz Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet walla haklısın galiba nese gelirse sorarız artık bencede al ifadesini kimbilir ne haltlar karıştırıp gelcek
10-17-2007, Saat: 05:20 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yya üzüldüm canım ya allah rahmet eylesin amin saol canım benim ben halan olurum canım benim : ara sıra eserse bende teyze derim sende idare edersin artık;
10-17-2007, Saat: 05:20 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet gerçekten çok genç yaşta kaybetmişsiniz Allah sizlere sabır ve uzun ömürler versinewet aynen murat ın dediklerine katılıyorum
10-17-2007, Saat: 05:21 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet gerçekten çok genç yaşta kaybetmişsiniz Allah sizlere sabır ve uzun ömürler versin amin saol...:
10-17-2007, Saat: 05:21 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede al ifadesini kimbilir ne haltlar karıştırıp gelcektamam gelsin de hele murat kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin saol...: amin sende saol
10-17-2007, Saat: 05:22 PM <
ya bugün biter mi ya bu işler biter mi sıkıldım artık...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|