adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahanda geldi ben ufaktan toz olayım o kadar çok şey söyledimki teyzene senin için en iisi kaçmakyoo kaçma yaw nereye gidiyon
Her telden ordan burdan
|
10-17-2007, Saat: 05:27 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo kaçma yaw nereye gidiyon tedbirli olmak lazım demi şimdi ercan demersin hepsi senin yüzünden diye neme lazım akşamüstü akşamüstü dayak yemeyelim demi
10-17-2007, Saat: 05:29 PM <
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla hala olarak kötü örnek olmak istemem ama bende işleri salladım yarınahe iyi etmişsin halacım boşverr iş bitmiyo valla bende bitiremiyom hala ya kötü örnek olmuyon bu arada halacım benim
10-17-2007, Saat: 05:30 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tedbirli olmak lazım demi şimdi ercan demersin hepsi senin yüzünden diye neme lazım akşamüstü akşamüstü dayak yemeyelim demiyoookk yaa benim yiğenim öle şey demez hele dayak mı onu hiç bilmez dimi yigenim
10-17-2007, Saat: 05:31 PM <
yok canım dayak mayak ne demek o öyle benim yeğenlerim şiddet karşıtıdır dimi teyzem...
esra belli olmaz ben yine tedbiri alayımda sonrasına bakarız belkide şimdi beni nasıl dveceğinin planlarını yapıyordur
arkadaşlar siz teyzenize bakmayın o sigara içebilir siz onu örnek almayın
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi