halam sende öyle diyorsan tamam ben kaçmıyorum burdayaım size güveniyorum
Her telden ordan burdan
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesinlikle dayak yok ben dayağa karşıyım evet teyzeler halalar duydunuz demi ben dayağa razıyken yeğninizin dediğiniz duydunuz erkekliğin %99,9 kaçmakşım tutmayın beni
10-17-2007, Saat: 05:35 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesinlikle dayak yok ben dayağa karşıyımaaaa Ercan yiğenimm ne dedin sen valla ağzına acı biber sürerim duymim bida o lafı tmm mı yiğenim
10-17-2007, Saat: 05:36 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet teyzeler halalar duydunuz demi ben dayağa razıyken yeğninizin dediğiniz duydunuz:yikildim: :yikildim: % 99.9 mu ee geriye bişi kalmadı ki Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaa Ercan yiğenimm ne dedin sen valla ağzına acı biber sürerim duymim bida o lafı tmm mı yiğenim ooo sen böyle ceza verirsen ben herkesi gebertirim biraz caydırıcı bişeyler bul teyze pardon ya esra
10-17-2007, Saat: 05:37 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesinlikle dayak yok ben dayağa karşıyım yok canım benim yeğenlerim yapmaz öle şet hele bir yapsınlar bakayım :kizgin: Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: % 99.9 mu ee geriye bişi kalmadı ki e orda kaldıya %0,1 oda yeterli sanırım
10-17-2007, Saat: 05:38 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: % 99.9 mu ee geriye bişi kalmadı ki bence de hep merak ettim kadınlığın % kaçı kaçmak
10-17-2007, Saat: 05:39 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo sen böyle ceza verirsen ben herkesi gebertirim biraz caydırıcı bişeyler bul teyze pardon ya esrane bulayım ki murat yaa aklıma bu geldi bu daha iyi kesin diye düşünmüştüm demekki değilmiş :hihi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 13 Ziyaretçi