kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence de hep merak ettim kadınlığın % kaçı kaçmakahh halacım ahhh bende bilsem de söylesem ama bende bilmiyom yaw
Her telden ordan burdan
|
10-17-2007, Saat: 05:40 PM <
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence de hep merak ettim kadınlığın % kaçı kaçmak sanırım %1 olacak bayanlara el kalmadığı için o kalan 1 de bayanların kendi aralarında ettikleri kavgadan gelen 1 yani Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ne bulayım ki murat yaa aklıma bu geldi bu daha iyi kesin diye düşünmüştüm demekki değilmiş :hihi evet değil bencede
10-17-2007, Saat: 05:43 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırım %1 olacak bayanlara el kalmadığı için o kalan 1 de bayanların kendi aralarında ettikleri kavgadan gelen 1 yaniyaa öylemi murat bizi aydınlattığın için tşk ederim miley17:
10-17-2007, Saat: 05:44 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet değil bencedehımmm bak yine yokoldu benim yiğen korktumu ki acaba Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa öylemi murat bizi aydınlattığın için tşk ederim miley17: rica ederim ne demek görevimiz Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımmm bak yine yokoldu benim yiğen korktumu ki acaba iide korkup kaçması gereken ve geberecek olan benim o neden kaçsınki
10-17-2007, Saat: 05:48 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iide korkup kaçması gereken ve geberecek olan benim o neden kaçsınkihe ya doğru diyon ee nerde ozmn yiğenimmm nerdesin :??:?? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi