adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo halacım olmadı ama zeytinyağı gibi su üstüne çıkyorsun sanırım bu yöntemi biliyorum ben suç bastırma yöntemi bu
aa ayıp hiç halalar suç bastırır mı
Her telden ordan burdan
|
10-17-2007, Saat: 05:58 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo halacım olmadı ama zeytinyağı gibi su üstüne çıkyorsun sanırım bu yöntemi biliyorum ben suç bastırma yöntemi bu aa ayıp hiç halalar suç bastırır mı
10-17-2007, Saat: 05:59 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iide ercan sen bana başta amca demiştin bende kabul etmemiştim anlaşıldı sende bizim yaşlılar kervanına dahil oldunewet 3 olduk murat kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa ayıp hiç halalar suç bastırır mı kusura bakma halacım bian boş bulundum mazur gör beni
10-17-2007, Saat: 06:00 PM <
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa ayıp hiç halalar suç bastırır mıvalla halacım murat doğru söylüyo niden haber vermedin giderken hala bize miley17:
yaw sorma birden o kadar çok akrabam olduki karıştırdım yan
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet 3 olduk murat evet yükselen bir grafiğimiz var yakında en çoğu biz olacaz bu alemde ufkumuz açık yani
10-17-2007, Saat: 06:00 PM <
vay be 9 taş oynadığım zamanlar geldi aklıma hakikaten yaşlandım beaa
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw sorma birden o kadar çok akrabam olduki karıştırdım yan hadi hadi itiraf et sende yaşlandın
10-17-2007, Saat: 06:01 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla halacım murat doğru söylüyo niden haber vermedin giderken hala bize miley17: halalar haber vermez yeğenler haber verir :hihi
10-17-2007, Saat: 06:01 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dayı ilk önce murat olacaktı da kabul etmedi bende teyzem die sana sığındım sonradayiğenimm murat dayı deil de amca olacaktı kabul etmemişti dayıyı deil yiğenim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|