kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay be 9 taş oynadığım zamanlar geldi aklıma hakikaten yaşlandım beaa
demiştim demi esra yükselen bir grafiğimiz var diye bak 4 olduk şimdide bizi kimse durduramaz artık savulun biz geliyoruz
Her telden ordan burdan
|
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay be 9 taş oynadığım zamanlar geldi aklıma hakikaten yaşlandım beaa demiştim demi esra yükselen bir grafiğimiz var diye bak 4 olduk şimdide bizi kimse durduramaz artık savulun biz geliyoruz
10-17-2007, Saat: 06:02 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kusura bakma halacım bian boş bulundum mazur gör beni bir daha olmasın hee
9 taş mı ya ben onu hatırlamıyorum bile desene o zaman ben ölmüşüm halacım yaw
10-17-2007, Saat: 06:03 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demiştim demi esra yükselen bir grafiğimiz var diye bak 4 olduk şimdide bizi kimse durduramaz artık savulun biz geliyoruz yaşlı şovalyeler :hihi
10-17-2007, Saat: 06:03 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw sorma birden o kadar çok akrabam olduki karıştırdım yanhaa tamam yiğenim bak benim de halam yoktu buldum halamı kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bir daha olmasın hee tamam halacım olmaz merak etme sen çok uslu olucam artık ders oldu bu bana kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaşlı şovalyeler :hihi peki şövalye başı kim
10-17-2007, Saat: 06:04 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demiştim demi esra yükselen bir grafiğimiz var diye bak 4 olduk şimdide bizi kimse durduramaz artık savulun biz geliyoruzhe walla murat :yikildim::yikildim:
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:9 taş mı ya ben onu hatırlamıyorum bile desene o zaman ben ölmüşüm halacım yaw ahh canım canım o nasıl söz ağzında yel alsın...miley17:
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki şövalye başı kimmurat sen ol şövalye başı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|