tşkler esra ama ercanda tamam derse bende tşk ederim o zaman
Her telden ordan burdan
|
10-17-2007, Saat: 06:11 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya akrabalarım bir nefes alın iflahım kesildi koştur koştur size yetişmeye çalışıyorumneden yiğenim nereye koşturuyon ki
esram aslında bunlar %99,9 kaçıyorlar nasıl şovalye yaparız bilmiyorum
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler esra ama ercanda tamam derse bende tşk ederim o zamanmurat du biraz duralımda ercan yiğenim bi kendine gelsin tamam der bence
tşkler halalar teyzeler yeğenler yüzünü kara çıkarmayacam emin olabilirsiniz artık kimse bize yan gözle bakamaz gazamız mübarek olsun
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: neden yiğenim nereye koşturuyon ki ya işyerindeyim ya biri geliyor bişi soruyor ben onu cevaplayıp buraya dönene kadar bir de bakıyorum 2 3 sayfa ileri gitmişsiniz hayda o geçen yazıları okuyorum bir bakıyorum bir iki sayfa daha ileri gitmiş
10-17-2007, Saat: 06:12 PM <
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esram aslında bunlar %99,9 kaçıyorlar nasıl şovalye yaparız bilmiyorumhalacım orayı şimdi doğru diyon da kaçmazlar herhalde yaw
10-17-2007, Saat: 06:13 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:murat du biraz duralımda ercan yiğenim bi kendine gelsin tamam der bence evet der der hem ismin zaten şovalya ismi gibi "MURAT" evet evet süper
10-17-2007, Saat: 06:13 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler halalar teyzeler yeğenler yüzünü kara çıkarmayacam emin olabilirsiniz artık kimse bize yan gözle bakamaz gazamız mübarek olsunaminn aminnn |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi