evet evet kaçmayız merak etmeyin bize güvenin gerisini merak etmeyin siz
Her telden ordan burdan
|
10-17-2007, Saat: 06:14 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:halacım orayı şimdi doğru diyon da kaçmazlar herhalde yaw yok canım bizi bırakıp kaçmazlar herhalde? kaçmazsınız dimi...
yok murat kaçmaz bir kamyon dayak yer banamısın demez ama gene kaçmaz
10-17-2007, Saat: 06:14 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya işyerindeyim ya biri geliyor bişi soruyor ben onu cevaplayıp buraya dönene kadartamam yavaşlayalım bari gerçi ben de birazdan çıkıcam artık koptum bugün ya sayenizde öldüm yani gülmekten kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet der der hem ismin zaten şovalya ismi gibi "MURAT" evet evet süper tşk ederim sizi mahçup etemeyeceğime emin olabilirsiniz
10-17-2007, Saat: 06:15 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler halalar teyzeler yeğenler yüzünü kara çıkarmayacam emin olabilirsiniz artık kimse bize yan gözle bakamaz gazamız mübarek olsun amin amin güveniyoruz size
10-17-2007, Saat: 06:15 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok murat kaçmaz bir kamyon dayak yer banamısın demez ama gene kaçmaztamam yiğenim ya sen ????
kesinlikle kaçmayız emin olabilirsiniz ercanında dediği gibi bi kamyon dayak vız gelir bize
10-17-2007, Saat: 06:16 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tamam yavaşlayalım bari valla bende saolun yeğenlerim canlarım artık baş şovalyemizde var sırtımız yere gelmez evelallah... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 11 Ziyaretçi