evet teyzeler halalar yeğenler ablalar kardeşler bana ayrılan süre bugünlük doldu hepinize bu hoş sohbet için tşklerimi saygılarımı sunar yüksek müsadenizi isterim hepiniz kendinize çok ii bakın görüşmek dileğiyle hoşçakalın dostçakalın hepinize ii akşamlar
Her telden ordan burdan
|
ya hala sana bişi sorcam ben senin ismini ya bilmiyordum ya yaşlandım unuttum yaw
adyge55 bendede haber yoq dışardan geldim ama canım sıkılıyor yavvv
10-17-2007, Saat: 06:25 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim çıkmam lazım herkeslere iyi akşamlar kendinize iyi bakın allaha emanet olun hoşçakalın.pai paii görüşürüz yeğenim iyi bak kendine aeol...: Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim çıkmam lazım herkeslere iyi akşamlar kendinize iyi bakın allaha emanet olun hoşçakalın.pai paii tamam teyzoş yarın görüşürüz kuzenide öp benim için adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet teyzeler halalar yeğenler ablalar kardeşler bana ayrılan süre bugünlük doldu hepinize bu hoş sohbet için tşklerimi saygılarımı sunar yüksek müsadenizi isterim hepiniz kendinize çok ii bakın görüşmek dileğiyle hoşçakalın dostçakalın hepinize ii akşamlar sanada iyi akşamlar görüşürüz yarın
10-17-2007, Saat: 06:26 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya hala sana bişi sorcam ben senin ismini ya bilmiyordum ya yaşlandım unuttum yaw süreyya yeğenim yaşlılık ama unutma bir daha bozuşuruz hee:hihi Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim çıkmam lazım herkeslere iyi akşamlar kendinize iyi bakın allaha emanet olun hoşçakalın.pai paii bu sefer sen önce davrandın sende Allaha emanet ol güle güle yine bekleriz
10-17-2007, Saat: 06:27 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet teyzeler halalar yeğenler ablalar kardeşler bana ayrılan süre bugünlük doldu hepinize bu hoş sohbet için tşklerimi saygılarımı sunar yüksek müsadenizi isterim hepiniz kendinize çok ii bakın görüşmek dileğiyle hoşçakalın dostçakalın hepinize ii akşamlar iyi akşamlar dikkat edin kendinize habersiz bırakmayın beni miley18: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi