exorcıst Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adyge55 bendede haber yoq dışardan geldim ama canım sıkılıyor yavvv
sıkma canını ya boşver
artık burdasın sıkılma
Her telden ordan burdan
|
10-17-2007, Saat: 06:27 PM <
exorcıst Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adyge55 bendede haber yoq dışardan geldim ama canım sıkılıyor yavvv sıkma canını ya boşver artık burdasın sıkılma
evet sıkılma ya ne var sıkılacak boşver dışarda kalan dışarda şimdi buradasın
10-17-2007, Saat: 06:30 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler ii akşamlar bu son bidaha yazmam yeğen gidemiyor bizi bırakıp gitmeyi içi kaldırmıyor tabii
ya dünkü tlfn işine ne diyorsunuz iletişimi kestiler ya beni deli ettiler ama grevdelermiş hay sizin grevinizede sizede dedim ama çıldırdım
exorcıst Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiki varsınız o zaman arkiler sağol teşekkürler buraya geldiğinde unut dışarıyı yeter
10-17-2007, Saat: 06:36 PM <
exorcıst Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya dünkü tlfn işine ne diyorsunuz iletişimi kestiler ya beni deli ettiler ama grevdelermiş hay sizin grevinizede sizede dedim ama çıldırdımadamlara %4 zam yapmışlar küfür eder gibi haklılar bence...
10-17-2007, Saat: 06:37 PM <
exorcıst Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiki varsınız o zaman arkiler unut dışarıyı boşver...
10-17-2007, Saat: 06:40 PM <
exorcıst Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne haklısı ya olan bize oldu ee kurunun yanında yaşda yanıyor |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|