isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ?UNU S?YLEY?M B?RADER. ?ZER?NDE YA?ADI?IMIZ D?NYA Y?NE ?NSANIN B?R HATASI SONUCUDUR. ELMA MESELES?N? HEP?M?Z B?L?R?Z. KAYNA?IMIZIN B?R HATA OLDU?UNU D???N?RSEK. HATALARDAN KURTULAMAYACA?IMIZ DA A??KARDIR. BU KALIPLA?MI? DURUMLARDAN KURTULSAYDIK! D?NYA NE KADAR ?Y? B?R YER OLURDU B?LM?YORUM. ??YLE B?R S?Z VAR "DERD?N DEVASIZI ?Y?N?N K?T?YE MUHTA? OLMASIDIR" E?ER K?T? OLMASAYDI. ??TE BU HEP?M?Z?N ?STE??D?R.........
hata sonucu oldu?u ve bu meselenin oldu?u ve hatalardan kurtulamayaca??m?z ger?ektir.Allah insanlar? d?nyaya g?nderirken e?er k?t?l??e ?ans vermeseydi bence d?nyada ya?am bug?nk? kadar g?zel olmazd?.her?eyin iyi oldu?u bir d?nya bana ?ekici gelmiyor.o zaman bir ?ok kavram anlam?n? yitirirdi d?ped?z.tek bir ?izgi halinde olacakt?k o zaman.bir ?ok iyiye gerek kalmayacakt?.ben iyi ile k?t?n?n ayn? d?zlem ?zerinde oldu?una inan?yorum.karde? gibi bir?ey.ikisi yanyana daha g?zel duruyor bana g?re.her?eyin iyi oldu?u yada her?eyin k?t? oldu?u bi d?nya bana a??r? monotonluk ifade ediyor.zaten Allah en do?rusunu bildi?i i?in bunu bu ?ekile getirmi?tir.yoksa sadece iyi bir d?nya yaratacak g?? zaten onda fazlas?yla mevcuttur.