adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkes hoş gelmiş nasılsınıztamam murat güle güle kolay gelsin sana
esra işlerim var o yüzden yoksa buralardayım ama foruma giremeyebilirim işim biterse girerim ama hadi şimdilik hoşçakalın
Her telden ordan burdan
|
10-18-2007, Saat: 09:39 AM <
Hoş bulduk sağolun abilerim ablalarım kardeşlerim nasılsınız bakalım:?:¿
bu arada halama slmlar sonra haber vermeden kayboldun demesin siz iletirsiniz artık olmayacağımı tşkler
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam murat güle güle kolay gelsin sana eywallah tşkler teyze pardon esra sizede kolzy gelsin ayrıca ii eğlenceler
10-18-2007, Saat: 09:43 AM <
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoş bulduk sağolun abilerim ablalarım kardeşlerim nasılsınız bakalım:?:¿tşkler iyiyim ben sen nasılsın
10-18-2007, Saat: 09:43 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eywallah tşkler teyze pardon esra sizede kolzy gelsin ayrıca ii eğlencelertamamm murat halamız gelsin sölerim ben gelirse Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamamm murat halamız gelsin sölerim ben gelirse tşk ederim ama bu hala geç kalıyor yoksa tekrar ceza sisteminemi dösek Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler iyiyim ben sen nasılsınhamd olsun allaha şükür iyiyim teşekkürler esra ablacmmiley17:
10-18-2007, Saat: 09:48 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk ederim ama bu hala geç kalıyor yoksa tekrar ceza sisteminemi dösekhımmm bilmemki hala ama gelsin de bi hele bakarız |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 17 Ziyaretçi