ne kesiyorsunuz siz bakım
Her telden ordan burdan
|
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne kesiyorsunuz siz bakım kuzu kesiyoruz akşama ziyafet var buyur gel senide bekleriz
10-18-2007, Saat: 09:57 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam gelirse cezasını sen kesersin bu kutsal görevi yaparsın artık demiyooo murat ben ceza veremem ceza senin işin murat ben beceremem
10-18-2007, Saat: 09:58 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kuzu kesiyoruz akşama ziyafet var buyur gel senide beklerizaaa kuzu da nerden çıktı murat Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooo murat ben ceza veremem ceza senin işin murat ben beceremem bu kutsal görevi sana bırakmamın sebebi nede olsa o hala ben yeğen olarak ceza veremem sen onun teyzesi olduğun için Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa kuzu da nerden çıktı murat ee arada ziyafette çekmek lazım demi
10-18-2007, Saat: 10:02 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu kutsal görevi sana bırakmamın sebebi nede olsa o hala ben yeğen olarak ceza veremem sen onun teyzesi olduğun içinhaaa doğru söylüyon yaw teyzeyim ya ben tamm o zmn gelsin bide halacım verecem ceza
10-18-2007, Saat: 10:03 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee arada ziyafette çekmek lazım demihımmm tmmm doğru ama kuzu yetmez bence deve keselim olmazmı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi