adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tüh bu kötü oldu bidaha beni böyle bulamazsınız ona göreee ne yapcez peki
Her telden ordan burdan
|
10-18-2007, Saat: 12:12 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ee ne yapcez peki bilmemki sanırım bişey yok şansını kaybetmekten başka
tamam konu şimdi deve madem başlayalım
efenim develer çöl tankı diyede adlandırılan sıcağa dayanıklı hayvanlardır eti ekşi olmasının yanında susuzluğa dayanıklıdır ya inek kezsek olmuyor mu niye deve diye tutturdunuz siz
10-18-2007, Saat: 12:15 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmemki sanırım bişey yok şansını kaybetmekten başkayaww ben çok acıktım gidem gelem de o zmn hem düşünürümde geldiğimde sölerim sana canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam konu şimdi deve madem başlayalım ercan devenin yanında inekte kesiyoruz yetmez diye ayrıca eşantiyon olarakta kuzu var Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaww ben çok acıktım gidem gelem de o zmn hem düşünürümde geldiğimde sölerim sana tamam afiyet olsun sana bende gidip yemek yiyeim bari bizim yemekte geldi zaten hadi soınra görüşürüz
10-18-2007, Saat: 12:17 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam konu şimdi deve madem başlayalımayy alemsin Ercan yanında da inek keseceğiz yaff adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan devenin yanında inekte kesiyoruz yetmez diye ayrıca eşantiyon olarakta kuzu var ya bana bi kuzu budu yeterdi ben öle çok fazla yiyemem zaten o kadar eti kim yiyecek ? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi