öyle bilmem yapama diye kaçmak yok kızlar tek kurtuluş etleri kesmeniz
Her telden ordan burdan
|
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya Bende Bilmem Yemek Işlerini Ama Ogreniyoom Cunku Sewgilim Yemek Yapcan Bana Diyoooo benım ıcın yemek yapmayı ögrenmedın ama sevgılın ıstedı dıye ögrenıyon ölemı nergıs verdıgım emekler bosa gıttı demek bunları görceme ölseydım daha ıyıdı yanımzıda tas beslemısız:d
10-18-2007, Saat: 02:20 PM <
ya Alla Alla Ercan Abim Sence Bende Yemek Yapicak Tipmi Warmi
10-18-2007, Saat: 02:21 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benım ıcın yemek yapmayı ögrenmedın ama sevgılın ıstedı dıye ögrenıyon ölemı nergıs verdıgım emekler bosa gıttı demek bunları görceme ölseydım daha ıyıdı yanımzıda tas beslemısız:dOOOO SEN NE DIYOON SERSII YAA SANA EN GUEL YEMEKLERI YAPICEMM BENN rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya Alla Alla Ercan Abim Sence Bende Yemek Yapicak Tipmi Warmi bir yaşıma daha girdim yemek işi tipe göremi oluyor yani
10-18-2007, Saat: 02:22 PM <
ya Yemen Yemek Dediniz Arkadaslarrr Pizza Almiis Ben Bi Yiyipp Geliceem Aman Ayrilmayiin Bi Yere
anlaşıldı ercan bunlardan bize hayır yok en iisi teyzeyle hala gelsin onlar ancak bu işi hallederler
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya Yemen Yemek Dediniz Arkadaslarrr Pizza Almiis Ben Bi Yiyipp Geliceem Aman Ayrilmayiin Bi Yere bizede ısmarlarsanız ayrılmayız bir yere
yhaa TamammMm yha veRr şu etLerii muraTttt kesiMMmde kurtuLaLıMmm
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi