eLiNiSSsiii cabuk tuTtuNn kacablRrMm
Her telden ordan burdan
|
kaçamazsın yakalamışız seni bikere etleri halletmeden imkanı yok bırakmayız seni celin
etLerı dogRAdmmm SAyıNnn beNn qider heBisiNiSssiii öpüorMMmm ismiMmmm seLiNnnnnnnnn buaraDAaaa
gsli_kiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:etLerı dogRAdmmm SAyıNnn beNn qider heBisiNiSssiii öpüorMMmm ismiMmmm seLiNnnnnnnnn buaraDAaaa güle canım ellerine sağlık yine bekleriz yarında ciğerler doğranacak ona gre erken gel bu arada bizde anladık zaten selin olduğu rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende dedımm yawwww pızallarımı yedımm afiyet olsun hoş geldin sanırım herkes gitti Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Slm Arkadaşlar ... slm hoş geldin adem nbr Alıntı:slm hoş geldin adem nbr İyi olmaya çalışıyoruz valla ... Yine geldim duygusuza. Buraya girince bi hüzündür kaplıyor beni ... Neyse öyle işte. Sizlerde durum nedir ...
ANNEM...
Vakit gece yarısı 04:30 u göstermekte iken telefon çalar.genç adam cevap verir telefona telefondaki annesidir merhabe nasılsın oğlum der. genç adam; gecenin bu saatinde beni bunun için mi aradın benim sabah erkenden işe gideceğimi biliyorsun deyince annesi oğlum rahatsız mı oldun der. genç adam evet anneciğim rahatsız oldum deyince annesi: rahatsız ettiğim için özür dilerim oğlum ama bundan tam 25 yıl önce bu saatlerde de sen beni rahatsız etmiştin doğum günün kutlu olsun der ve telefonu kapatır. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 13 Ziyaretçi