Murat Kekilli - Vakti geldi ayrılığın ...
Şu anda dinlediğin şarkı ?
|
gün gelir gidersin elbet
zaten alıştı gönlüm uzaktan sevmeye sen yine git şimdi ardına bile bakmadan eğer dönersen bilki ben orda olmam cünküü yoruldum artık cok yoruldum artık yoruldum peşinde koşmaktan yoruldum bu platonik aşktan Allah'ım yarat beni baştan yeniden sevdirme beni.... gün gelir seversin elbet zaten avuttu gönlüm beni boşyere sende git şimdiardına bile bakmadan eger dönersen bilki ben orda olmam cünkü yoruldum artık cooook yoruldum artık yoruldum peşinde koşmaktan yoruldum bu platonik asktan Allah'ım yarat beni bastan yeniden sewdirme beni!!!! özhan yoruldum bu platonık asktan Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gün gelir gidersin elbet yha bunun sözLeride çok güseL bunuda dinLicemm youtubeden ... aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güLşen geL çaremm yine aynı ... : Takıldı mı nedir YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Takıldı mı nedir abı arada sırada yapıyo böle gecer bıraz dan D: özhan yoruldum bu platonık asktan YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Takıldı mı nedir yha takıLmadımmm :kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı arada sırada yapıyo böle gecer bıraz dan D: snde sürekLi aynı şarkıyı yasıosnn ::'( :kizgin::kizgin::kizgin::kizgin: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
şu Anda Canın Ne Yapmak istiyor ? | hulleci | 438 | 7,470 |
04-05-2022, Saat: 03:54 AM Son Yorum: wildfang |
|
Su Anda Neyi ALkisLamak iSTerdiniz! | €BeRimSin | 12 | 966 |
04-03-2022, Saat: 07:56 PM Son Yorum: wildfang |
|
Şu Anda Moraliniz % Kaç.... | Yorgun Yürek | 630 | 14,711 |
03-23-2021, Saat: 08:33 PM Son Yorum: badelie |