Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen de hoşgeldin murat sen nerelere kayboldun bakem
hoş bulduk saol ya sorma esra bi iş fırtınasına kapıldım zor kurtardım kendimi kurtarır kurtamazda geldim hemen
Her telden ordan burdan
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen de hoşgeldin murat sen nerelere kayboldun bakem hoş bulduk saol ya sorma esra bi iş fırtınasına kapıldım zor kurtardım kendimi kurtarır kurtamazda geldim hemen
10-18-2007, Saat: 05:41 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ana halacım gelmiş halam hoş geldin sen ya özlettin kendini yapma bize böyle şeyler ama fazla özletme kendinisaolasın bende çok özledim ya sizi ama yine kaybolmuşsunuz...
10-18-2007, Saat: 05:42 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ah ahh halacımm çok geç kaldın benim bu söz şöle diyim ben geceleri evde de çalışıyorum biz işyrinde toplam 3 kişiyiz ve herkes birbirinin herşeyini biliyo ama kimse kimsenin kuyusunu kazmıyo sadece benim işimi yapan yok o ayrı bi konu işte ama ben onların yaptığı işleri de yapıyorum o yüzden kendi işlerim de hep yarıda kalıyo ve oyüzden evde de çalışıyorum geceleri bide 2 şirket olunca iş bana düşüyo işte halacımm bende çok iş taşırdım eve ama bıraktım artık yetiştiği kadar götürdük yaptık da ne oldu... kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saolasın bende çok özledim ya sizi ama yine kaybolmuşsunuz... bizmi kaybolduk acaba halam yoksa senmi yoksun piyasada
10-18-2007, Saat: 05:44 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizmi kaybolduk acaba halam yoksa senmi yoksun piyasada EVET KAYBOLDUM HAKLISIN kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EVET KAYBOLDUM HAKLISIN haklıyım tabi pardon ya halacaım unutmuşum sen hem kayıp_gölgelersin kayıp olman normal yani
10-18-2007, Saat: 05:50 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haklıyım tabi evet :yikildim::yikildim::yikildim: kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet :yikildim::yikildim::yikildim: artık kayıplar ülkesindesin birde
10-18-2007, Saat: 05:55 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:artık kayıplar ülkesindesin birdeYa bişi söyliyecem murat biz halamızın ismini biliyoz mu yani ben bilmiyom da sana sorem dedim de |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|