ha bide murat siz deveyi kestiniz mi yaff unuttuk mu ne hazır halamız da geldi kesmediyseniz keselim dimi ama
Her telden ordan burdan
|
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ya ne zaman bulurum kendimi allah bilir o zaman bulalım seni hemen
10-18-2007, Saat: 06:00 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ha bide murat siz deveyi kestiniz mi yaff unuttuk mu ne hazır halamız da geldi kesmediyseniz keselim dimi ama NE DEVESİ YAFF NİE BENİM HABERİM YOK
10-18-2007, Saat: 06:02 PM <
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NE DEVESİ YAFF NİE BENİM HABERİM YOKYA BİDE İNEK VE KUZU DA VAR HALACIMM :yikildim: Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ha bide murat siz deveyi kestiniz mi yaff unuttuk mu ne hazır halamız da geldi kesmediyseniz keselim dimi ama bencede yani siz başlayın hatta kesmeye
10-18-2007, Saat: 06:08 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA BİDE İNEK VE KUZU DA VAR HALACIMM :yikildim: ALLAH ALLAH SAYISAL FALAN MI TUTTTURDUNUZ BAKAYIM YOKSA HEE SÖYLEYİN SAKLAMAYIN:kop:
10-18-2007, Saat: 06:09 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede yani siz başlayın hatta kesmeye BU ERKEK İŞİ YA HEM YAŞLI YAŞLI UÄžRAŞTIRACAK MISINIZ HALANIZLA TEYZENİZİ :hihi
10-18-2007, Saat: 06:19 PM <
Yine Nereye Gittiniz Ya Merakta Birakiyorsunuz Beni
erkek işi olan kısmını biz hallettik geri kalan kısmı bayan işi buyrun bakalım kaytarmak yok öyle
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi