kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak sen iki yeğen beni mi çekiştiriyorsunuz valla sinirlerim çok bozuk galib aişten ayrılacağım...NEOLDU HALACIM YA ??
Her telden ordan burdan
|
10-19-2007, Saat: 05:32 PM <
ben geldim ya sormayın bugün giremedim pek fırsatım olmadı
halacım ne oldu sana niye böyle söylüyorsun
10-19-2007, Saat: 05:35 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben geldim ya sormayın bugün giremedim pek fırsatım olmadıH.G. yiğenim Murat bak cezayı duyan gelmeye başladı
anam ercan abi aşireti kurmussunuz
anladıgım kadarıyla Esra-Işık halan..kayıp gölgeler de bi yegen doru anladım dimi eger doru anladıysam memnun oldum..
10-19-2007, Saat: 05:38 PM <
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam ercan abi aşireti kurmussunuzH.G. Aslıcım yok öle değil ben ercanın teyzesiyim bide kayıp gölgelerin kayıp gölgelerde bizim halamız oluyo
valla bişi anlamadım :S
ve hiç anlamaya da calısmiyim o kadarı beni aşıyo sanırım bizim aile de böle biri birinin halası oluyoken öbürü onun teyzesi oluyo onlarıda hiç cözemedim hersekilde memnun oldum
10-19-2007, Saat: 05:45 PM <
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla bişi anlamadım :Sboşver aslıcım bende memnun oldum canım miley17:
10-19-2007, Saat: 05:46 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya genişletiyoruz valla biri halam biri teyzem oldu benimbu arada yiğenim sen nasılsın görüşemedik bugün bide dün ne yaptınız kestinizmi deveyi ben yokken merak ettim şimdi aklıma geldide |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi