:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir üsttekine Cikma Teklif Et :)
metal_cix
tememm aa kavga etmeyinBig Grin((aşk şşehidi seni bilyozda))(((adige giderim bak sölee))) başka ellere gidiyom sölemezsennn onca yılldan sora kopucazmıBig Grinonca yıldan beri yaşını öğrenemdimBig Grin
Ara
ask_sehidi
metal_cix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tememm aa kavga etmeyinBig Grin((aşk şşehidi seni bilyozda))(((adige giderim bak sölee))) başka ellere gidiyom sölemezsennn onca yılldan sora kopucazmıBig Grinonca yıldan beri yaşını öğrenemdimBig Grin
tmm hayatımın anlamı,,,melek yüzlüm yeter kı sen gel Big GrinBig GrinBig Grin ewinin kadını çocuklarının anası olacaksın Big GrinBig Grin
Ara
metal_cix
Big GrinBig Grin yeterkis en sitede adygeyide bırakamyım yazık. yaşını söllleeeBig Grin
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
................................prdn :S
Ara
metal_cix
ya onu bunu geçinde yaşınıs sölesene kaçıyom aç kapıyı aşk şehidi adygeden hyr yokSad
Ara
ask_sehidi
metal_cix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya onu bunu geçinde yaşınıs sölesene kaçıyom aç kapıyı aşk şehidi adygeden hyr yokSad
açtım kollarımı gel cnmın içi Big Grin
Ara
metal_cix
ayhh geldimmm
Ara
riukeen
benimle ikinci kata çıkarmısın bi şartım var kucanda taşıcan Tongue
Ara
metal_cix
yok yhaaaa sen taşı beni bee
Ara
metal_cix
hem ben senle çıkamam yada çıakrım 2nizi idare edimm yinee
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  öLecek olusan üsttekine ne bırakırdın ? bebiS 486 8,695 03-23-2021, Saat: 02:47 PM
Son Yorum: badelie
  üstteKiNe Laf att...! =) duyqushh 327 9,907 06-14-2012, Saat: 04:31 PM
Son Yorum: adyge55
  Üsttekine Hangi mesLek Gider? xD My_LiFe 540 11,005 03-21-2010, Saat: 09:05 PM
Son Yorum: _NaSuaDa_
  Doğum Gününde Üsttekine Ne Alırdın? blue_belial 370 8,575 10-04-2008, Saat: 09:56 PM
Son Yorum: NURCAN GURBET
  ÜSTTeKiNe HaNGi FiLMi TaVSiYe eDeRSiN? Böcük 12 963 08-21-2008, Saat: 01:39 AM
Son Yorum: s7e7v7e7n

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 38 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 11:33 AM