mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aMyLee banamı dedin
:yikildim::yikildim:yoq sana değiL kankine dedimm
Wdt_plt
|
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aMyLee banamı dedin :yikildim::yikildim:yoq sana değiL kankine dedimm WDT_PLT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AgA reklam yapma ne o am.lye zoruna giden bişiler war sanırım ben pek çözemedim ama biras açarmısın konuyu :kop: aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim:yoq sana değiL kankine dedimm ben buraya resim eklemek için üye olmadım güselim sırf yasin söledi die ona eşlik etmek için geldim yoksa ne işim war user olarak senin sitende benim şu anda 2 tane kendime ait forum sitem we ayrıca yöneticilik yaptığım 6 tane daha forum sitesi war buraya girmeye fırsatmı bulabiliorum yasine sor sana kim oldumu sölesin tamam mı tatlım bidahada laf atmaya kalkma öle bilip bilmeden .......
wedooo bu ne CELAL yaw :S Benim Resimlerin SOn Sayfasına baksana bi Kim var
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wedooo bu ne CELAL yaw :S Benim Resimlerin SOn Sayfasına baksana bi Kim varnapim canqi yhaa böle 4 bin mesajla sitede hala user olarak takılan üyelerde artık kendilerini bişiden saymaya başlamışlar bis 6 senedir bu işin içindeyis neler yaptık hala yeni üyelere bile saygımız war şunlara bakarmısın bi havalar bi havalar :yikildim: xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sewdıklerıne bagıslasınnn tşk ederim cnm saoll senide : mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:offfffffffffffsss salla takma kafana nese canqii tamam boşverdim hadiii ... canqiii CONA 'yı eklemişsin hemen dediğim gibi hee biras sora yanına getircem bak haberin olsun oke . |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
WDT_PLT (wedat polat) ;) albümmm :) | WDT_PLT | 17 | 883 |
03-16-2008, Saat: 01:33 PM Son Yorum: WDT_PLT |