_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yasine sormuştum ama seninde hangi takımı tuttuğunu öğrenmişş oLdum* =) Iyh öğrenmesem daha iyi oLabilirdi..
nedenmiş o ne güzel işte senide transfer edebiliriz
Her telden ordan burdan
|
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yasine sormuştum ama seninde hangi takımı tuttuğunu öğrenmişş oLdum* =) Iyh öğrenmesem daha iyi oLabilirdi.. nedenmiş o ne güzel işte senide transfer edebiliriz rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cikss Ben Geldimm geldiğini anladıkta bu cikss ne demek oluo oınu anlamadım
10-20-2007, Saat: 02:06 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geldiğini anladıkta bu cikss ne demek oluo oınu anlamadımcıks benım en sevdıgım sozxdur cok kullanırım murat abım yaaaww _Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hangi takımLısın sen*Ben ÇARŞILIYIM rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cıks benım en sevdıgım sozxdur cok kullanırım murat abım yaaaww tamam o zaman bundan sonra kullanma ben sevmedim
yok muratcımm bn takımından gaet memnunum..* heLe heLe gs'Li olmak..ıyhhh ..saol ben aLmiim =) ...* "F E N E R B A H Ç E"
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben ÇARŞILIYIM hadi ya ne var sizin çarşıda kayda değer bişey varsa gezmeye gelelim
10-20-2007, Saat: 02:08 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam o zaman bundan sonra kullanma ben sevmedimYAWW NEDEN YAAA |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|